Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,263
Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

13-13.png

14-12.png

15-11.png

16-11.png

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Adı "yemeyen gelmesin" olan bir organizasyonda otelde kalmak bana mantıklı gelmiyor ama, sizler gibi soran arkadaşlarımızda var.
Kamp alanına en yakın otel 30 km'den başlıyor...
Ben yakın otellerin listesini çıkartacağım. İletişim ve telefon bilgilerini bu listede yayınlarım.
Dileyen olursa, o otellerle görüşüp yer ayarlayabilirler.

Ben araçta uyku tulumu ile kalıcam :D babama göre ekipman yok, zoraki otelde kalıcak gibi.

SERKANEFE' Alıntı:
Açıkcası bende şu son hava muhalefeti nedeniyle korkmaya başladım 4 mevsim lastiklerle.. Önümüzde bir hafta var, bakalım son duruma göre.

O bölgeye defalarca 2x1 binek araçlarla (hatta bir defasında 95 model bir Şahin'le) gittim.....Çoğu zaman zincir bile takmadık.... Lastikler çok kötü değilse bir sorun olmaz Serkan Efe....... Kalırsanız da çekecek biri mutlaka bulunur.........

Ben de binek aracımla Aladağlarda olacağım....Kıbrısçık yolu üzerinde Alabarda-Deveboynu mevkiinde kamp yapmayı düşünüyorum...Sizin kampa da uğrarım sanırım............

Selamlar
Haberdar et butonu iş yapmıyor.
Mecburen . nokta koyalım takip için.

tommycan' Alıntı:
Ben de binek aracımla Aladağlarda olacağım....Kıbrısçık yolu üzerinde Alabarda-Deveboynu mevkiinde kamp yapmayı düşünüyorum...Sizin kampa da uğrarım sanırım............

Çok yakınız... Hep beraber olalım :smiley:

Ankara'dan gelmeyi düşünüyorum...

otostop.jpg

Selamlar

Kamp yerine en yakın otel mümkünse termal otel listesini rica ediyorum,
kendim için değil ben karda bile yatarım hatta buzu kırıp göldede yüzücez :p
çocuk ve yaşlılar için,,,,

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Kamp yerine en yakın otel mümkünse termal otel listesini rica ediyorum,
kendim için değil ben karda bile yatarım hatta buzu kırıp göldede yüzücez :p
çocuk ve yaşlılar için,,,,

saygılar.

Abi termal otel zaten bir yerde var. O da dağın girişinde. Bolu Termal otel yazarsan çıkar. Kamp alanına yaklaşık 35 km ama virajlı ve dik bir yoldan...[/td][/tr][/table]

Daha önceki sayfalarda yazılan pavlu kaplıcalarının kamp alanına yakınlık durumunu bilen ve tavsiye edebilecek varsa ve yazarsa çok makbule geçer,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR