Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,215

BolbuzJack

Zirve
Pazar günü öğleden sonra evde miskin miskin otururken, Abimin Ömerli Sırapınar'da bolca çamur var diyen telefonuyla evden çıktım. Aytuğ'unda katılımıyla Karakiraz köyü civarı sahil tarafına keşif amacıyla ormana girdik. Gerek çamur, gerek kanal, gerek rampalar yönünden orta düzeyde mücadeleli keyifli bir gezi oldu. Nefis manzaralara ait fazla kare yok, aslında pek tarzım olmasa da bu sefer az bi şey etaba ait detaylar var elimde. Ara verdiğimizde sucuk ekmek- çay olayına girip tekrar dolanmaya başladık hatta bir ara orman içinde kaybolup kocaman bir çember çizdik, başladığımız yere dönmek hem komik hem de can sıkıcıydı. GPS'e rağmen kaybolma olayı biraz uzun hikaye... ;D

dsc6598.jpg

dsc6606.jpg

dsc6616.jpg

dsc6626.jpg

dsc6661f.jpg

dsc6666.jpg

dsc6667.jpg

dsc6674.jpg

dsc6681.jpg

dsc6684.jpg

dsc6695.jpg

dsc6704p.jpg

dsc6721.jpg

dsc6728.jpg

dsccte.jpg

dsc6735.jpg

dsc6743.jpg

dsc6753.jpg

dsc6760.jpg

dsc6772p.jpg

dsc6774h.jpg

dsc6775r.jpg

dsc6779.jpg

dsc6791.jpg

dsc6797.jpg

dsc6801.jpg

dsc6808w.jpg

dsc6811.jpg

Etiketler

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

resimler güzel çıkmış eline sağlık murat. Güzel gezi oldu her nekadar sonunda kaybolsakta :smiley:) ender abime selamlar :smiley:

acaglar' Alıntı:
resimler güzel çıkmış eline sağlık murat. Güzel gezi oldu her nekadar sonunda kaybolsakta :smiley:) ender abime selamlar :smiley:
Bunu bekliyordum, eksik olmayın. Her ikinizde göndermelerden eksik kalmadınız.Ama ben de haklıyım,4 tane birayı aniden tüketirsen saksağan oluveriyorsun.Tabi ki turna da siz.Hani turnayla saksağanın hikayesi var ya :smiley: Bazan gözünün önündeki pusuladan güneye gitmen gerekirken,batıya gittiğin anlar oluyor.Allah adama pusulayı şaşırtmasın... Siz de GPS inizden şaşmayın :smiley:

Çelebi' Alıntı:
Bunu bekliyordum, eksik olmayın. Her ikinizde göndermelerden eksik kalmadınız.Ama ben de haklıyım,4 tane birayı aniden tüketirsen saksağan oluveriyorsun.Tabi ki turna da siz.Hani turnayla saksağanın hikayesi var ya :smiley: Bazan gözünün önündeki pusuladan güneye gitmen gerekirken,batıya gittiğin anlar oluyor.Allah adama pusulayı şaşırtmasın... Siz de GPS inizden şaşmayın :smiley:

:smiley: abi ben uyarmak istedim ama kulak asmadın bize :smiley: döenlim burdan diyoruz olmaz diyosun düz gidicez :smiley: Canın sağolsun abi oda ayrı bir keyifti :smiley:)

Makaralara geleceğimiz varmış.Güzel oldu,çok kısa zamana rağmen epey keyifliydi ;) Daha ne olsun akşam 4 den sonra offroad yapıldı,10 dk.da ateşler yandı,çaylar demlendi,sucuklar pişti...

Sahil fotosunun olduğu yer bana Riva'nın çevresini hatırlattı. bu hasftasonunu da boş geçmemişsiniz... sorunca da, iş var çalışıyoruz diyorsunuz.. :smiley: tekrar iyi gezmeler.

Evet akşam üstü programı olarak çok çok başarılıydı, Aytuğ maça geç kaldı ama olsun zaten zevksiz maçmış... ;D İnsanın ormanda nasıl kaybolduğunu, nasıl dönüp dolaşıp aynı yere geldiğini anlamış oldum, geniş bir coğrafyada olduğumu düşündüm, GPS.siz, pusulasız, baya ürkütücü bir duygu...

Çayı, sucuğu ve Karadeniz manzaralarıyla güzel bir pazar günüydü ;) Üstelik burnumuzun dibinde tüm bu güzellikler...

Engin bu hafta sonu ben çalışacaktım, son anda ertelenince program yapmamıştım; Abim sayesinde dolaştık biraz. Sen bana MSN.den ya da özelden telefonunu yolla, bir daha ki sefere sana da haber vereyim ;)

edaghan' Alıntı:
Sahil fotosunun olduğu yer bana Riva'nın çevresini hatırlattı. bu hasftasonunu da boş geçmemişsiniz... sorunca da, iş var çalışıyoruz diyorsunuz.. :smiley: tekrar iyi gezmeler.

:smiley:

Bükülen boyna kılıç vurulmazmış.Belli ki sizin haberiniz yok bu atasözünden.İllaki GPS inizin patladığı zamanlar olur ki çok olmuştur. ( Murat ; Dokurcun ve Kartalkayalar'ı ununtma ) O zaman emin olun anlatmam :D

GPS patlıyor tabi, ama sonuçta şehre/asfalta indirir insanı bir şekilde, haa arazide hedeflediğin bir yere çıkamayabilirsin orası ayrı. GPS patlarsa arabanın pusulası var, oda patlarsa mekanik pusula var, araba patlamasın yeter ki ;D Dün LPG sapıttı benim, ya pislik var filtrede ya da basınç sensörü gitti, iyi ki yarım depoya yakın benzin vardı yoksa sıkıntı olacaktı. Araziye çıkmadan yakıt konusunda da tedarikli olmakta fayda var.

MC' Alıntı:
GPS patlıyor tabi, ama sonuçta şehre/asfalta indirir insanı bir şekilde, haa arazide hedeflediğin bir yere çıkamayabilirsin orası ayrı. GPS patlarsa arabanın pusulası var, oda patlarsa mekanik pusula var, araba patlamasın yeter ki ;D Dün LPG sapıttı benim, ya pislik var filtrede ya da basınç sensörü gitti, iyi ki yarım depoya yakın benzin vardı yoksa sıkıntı olacaktı. Araziye çıkmadan yakıt konusunda da tedarikli olmakta fayda var.
Sevmiyorum tedarik kelimesini.Yaşasın karambol :D

güzel klas bi gezi olmuş muayene işini bitirince katılırım aranıza tabii haberdar edilirsek..
disco da yükseltme yok galiba ,,ama yinede iyi kasılmış araç .. lastiklere diyecek yok

e.postacı' Alıntı:
güzel klas bi gezi olmuş muayene işini bitirince katılırım aranıza tabii haberdar edilirsek..
disco da yükseltme yok galiba ,,ama yinede iyi kasılmış araç .. lastiklere diyecek yok

Haberleşip ortak bir gezi düzenleyebiliriz.Araçların içinde bir tek Pajero standart ( bunu gururla söylüyorum ) :smiley:

paylaşım için teşekkürler.

Murat abi resimler çok az geldi ama. :D

e.postacı' Alıntı:

discoda 2 inch yukseltme var ama denediğim yer oldukça yüksek bir yerdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler