merhaba mebus, oğuz beyin(karavan 1) aracında tente olayını sonderce ekonomik biçimde çözdük (95 ytl sanırım) yalnız tente motorlu degil, ilerliyen zamanlarda motor ilave etmeyi düşünüyoruz. tentenin ayaklarını sağlam profil desteklere monte etmeniz gerekli , bu nedenle iç kaplamaları kısmen kaldırarak profilleri bulmak gerekiyor. kolay gelsin.
Motokaravanınızı iyi günlerde kullanın.
Gerek içeride ve gerekse dışarıda bir eklenti ya da aksesuar kullanırken karavanınızın orijinal Eura-Mobil olduğunu gözden uzak tutmamak gerekiyor.Bu karavanlar orijinalliğini korudukları sürece değerlerini de koruyorlar.
"Ben yaptım oldu" gibi Demirel 'vari çözümlerden önce bu gerçeği dikkate almakta yarar var sanırım.
Sizin karavanın orijinal buz dolabı 3 sistem Elektrolux dür. Tentenin yakışığı ise aliminyum alınlı eski model Omnistordur. Fiamma bile orijinalliğini hafifçe zedeler. Ancak ülkemizde bu denli titiz davranmak da kolay olamıyor ne yazıkki.
Temiz çıkma bir tente için Ege Karavan- Mehmet Kökçü yü de bir arayın dilerseniz. 0232 7825077
Kolay gelsin
Ne kadar haklisiniz. Inanin buna calisiyorum. Fakat benimkinde omnistor tente takilmamis. Takilsaydi yerleri beli olurdu. Geri kalan kisimlari gayet orjinal. Mehmet Bey'den haberim var. Belki bayramda hava iyi olursa karavanla Izmir'e gidersek ona ugrariz diye dusunuyorum. Karavani toplama asamasindayim. Bugun redrasorun bozuk oldugunu kesfettim. Tamiri icin ugrasacagim. Velhasil yetisirse Mehmet Bey'le tanismak istiyorum. Saygilarimla.
Karavanın iskeleti eğer metalse cihazlarla yerleri bulunuyor sanırım,biz alçıpanın arkasındaki metalleri yumuşak cekiçle çıkardığı sesten çok rahat buluyoruz..hayırlı 0lsun yeni karavanınız bu arada.
Karavanın hayırlı olsun. Her ne kadar orjinal malzeme kullanmak gereksede ,bütçeler hepimizi zorluyor. Bayrampaşadaki Bauhaus'da halen kurulu olan tenteyi bir bağlantı aparatı ve mevcut direkleri uzatarak kullanabilrsin. Fiyatı 99.00 YTL