Orijinal Çeki Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hikayesiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,302

Hikayesiz

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar;
1998 Model Charoke Country im ile Bir karavan alarak çekmeye karar verdim.
Bu nedenle aracıma çeki demiri taktırmak istiyorum.
Bu araç için orijinal çeki demiri nereden bulabilir ve taktırabilirim.
Maliyetlerim ne çivarda olur. Marka model ayrımı varmıdır ? Çeşit / sınıf ları nelerdir ?
Firma önerebilicek arkadaşlar varmıdır.
Çeki demiri + Proje + İşçilik + Ruhsat işlemleri tek elden olsun istiyorum , bu işlemi tüm süreçleri ile yapabilecek firma / firmalar varmıdır.
Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla ..

A.Tarık

Etiketler
Ynt: Orijinal Çeki Demiri

Hikayesiz' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
1998 Model Charoke Country im ile Bir karavan alarak çekmeye karar verdim.
Bu nedenle aracıma çeki demiri taktırmak istiyorum.
Bu araç için orijinal çeki demiri nereden bulabilir ve taktırabilirim.
Maliyetlerim ne çivarda olur. Marka model ayrımı varmıdır ? Çeşit / sınıf ları nelerdir ?
Firma önerebilicek arkadaşlar varmıdır.
Çeki demiri + Proje + İşçilik + Ruhsat işlemleri tek elden olsun istiyorum , bu işlemi tüm süreçleri ile yapabilecek firma / firmalar varmıdır.
Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.
hayırlı ugurlu kazasiz karavanli gunler olur insallah,
orjinal ceki demiri 700tl civari
projesi cizilecek onaylanacak makina muh.odasindan
toplamda bu islem 1000 tl yi asla gecmezz.
hangi sehirde oldugunuzu bilirsem firma tavsiyem olabilir.
kolay gelsin.
ceki demir markasi bosalll...

Saygılarımla ..

A.Tarık

Hiç Cevap yazılmamış ...
Bu bu konuda hiç fikrimiz olmamasından mı kaynaklanıyor ? Yoksa zaten bu konu zaten tartışılda da ben mi göremedim ...
Konu hakkında bilgi ve fikir sahibi birileri var ise, görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Sayin Hikayesiz,ayni gun Micoz01 nickli arkadasimiz,sizin mesajinizi alinti yapip icine karistirarak ta olsa bir cevap yazmis ama herhalde dikkatinizden kacmis.Hangi sehirde oldugunuzu sormus.Once cevap yazip konunun bir adim daha ilerlemesini saglarsaniz,konu akici hale gelecektir.Bilgili arkadaslar da yardimci olacaklardir.Daha once tartisildiysa,bilenler link verip yol gosterirler.Hayirli olsun.

Çok pardon arkadaşlar ;
Gözümden kaçmış tamamen ...
istanbuldayım ..
yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim ..

Hikayesiz' Alıntı:
Çok pardon arkadaşlar ;
Gözümden kaçmış tamamen ...
istanbuldayım ..
yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim ..
Tabletten yazdigim zamanlarda karisiklik olabiliyor,ama sonucta yardimci oluruz.
Istanbulda saygin oto var.fiyatlari ero oldugu icin arayip guncel fiyat almaniz gerekir.
Fakat mutlaka antalya cekidemiri net adresine giriniz.bu arkadaslarin ellerinde piyasadan cok ucuza bulabileceginizi tahmin ediyorum.aramanizda fayda var.
En son adanada bir arkadasa yardimci oldular.piyasadan cokucuza mal olmustu
Telefon
0532 6647473
Mutlaka arayin size en dogru bilgi verilecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR