Orjinal CJ7 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,215

esperanto

Kamp II
Yer
istanbul
Merhabalar uzun süredir almak istediğim cj jeep ya ufak tefek aksilikler yada maddi yetersizlikler yüzünden hep ertelendi ama hep araştırmadayım bir tane sahibi tarafından orjinal olduğunu iddia edilen ama yaklaşık 1 senedir yatmakda olan aküsü bitik olduğu için çalışmayan ama mekanik sorunu olmadığını iddia edilen bu cj yi buldum ilk kez 4x4 alıcağım için ve zaten çokda bu şlerden anlamadığım için sizden yardım bekliyorum bu arac adam olurmu ,neden bunu istiyorsunuz derseniz
1-orjinal 7 denmesi
2-hardtoplu oluşu
3-araçla aramızda garip bir iletişim kurmamız =)
ruhsatda 79 yazılı ancak sahibi internetden seceresini araştırmış cj 7 ve 77 modelmiş
tahmini bana nekadar bir masraf çıkarır ve sizce bu araç kaça alınır
şimdiden tşklr

CJ7 TERCİH 006.jpg

CJ7 TERCİH 004.jpg

CJ7 TERCİH 010.jpg

CJ7 TERCİH 014.jpg

CJ7 TERCİH 021.jpg

Etiketler
Ynt: Orjinal CJ7 Yardım

cj 7 -77 modellerde 4 ileri değilmidir bu araç 3 ileri sahibi yok oğlu ilgileniyor ve teknik detayı bilmiyor -birkaç resim daha

CJ7 TERCİH 017.jpg

CJ7 TERCİH 059.jpg

CJ7 TERCİH 019.jpg

CJ7 TERCİH 044.jpg

Selamlar motor üst kapağı 3.8 77 modellerde çıkıyor daha çok... Şanzuman 3 ileridir..(değişmedi ise)

Bu CJ-7 zamanında baktım istinye parkın proje müdürünün aracı diye biliyorum...

kaporta boya istiyor...motor,şanzuman,dif yağlar keçeler komple değişmesi lazım...

Motor durumu nedir..Üfleme varmı....

vs...

ozaman 21000 tl isteniyordu...

aracı çalıştıramadık akü bitik benzin yok du hala aynı rakamlarda geziyor fiyat sizce edermi[attachment=1]

Bu arada şasi yi güzel bir usta baktırarak kesme olup olmadığını kaynak izi varmı yokmu diye baktırabilirsiniz...

Fren merkezleri hortumları vs..Muayne harçları..Bunları konuşun sahibi ile..Masrafı düşülürse neden alınmasın...

bütün sorun burda biraz tok satıcı ve ona indirim için sunucağım bu konuyla alakam olmadığı için bilgi edinmem gerekiyor örneğin 1 senedir çalışmadığı için motorda sorun olurmu lastikler çürürmü güneş altında ve baya hırpalanmış görünüyor

bütün sorularım cevapsız kaldı oda bilmiyor inanın ama 2 sene önce yaklaşık 15 tl harcadı babam diyor okadar elektronik ateşlememi disk frenmi herşey muallakda belki bilen vardır bu aracı diye yardım istedim

aracı görmeden bişe denilmez belli noktaları iyi belli noktaları kötü duruyo açıkçası incelemek lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler