Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,652
Ynt: Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009)

Bu girdiğimiz sapa yoldan bir başka çıkış daha vardı ama oldukça dik bir yokuştu. Abdullah Teriosu ile çıkıp gitti bizde onu takip ettik haliyle ama öyle bir yere geldikki. Teriosun rahatça geçip gittiği yerden benim "çilekeş sığmadı ve iki ayağı çukura geldi. Ve tabi olarak çok zorlandı.

rampa.jpg

rampa2.jpg

rampa3.jpg

rampa4.jpg

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
Bu indiğiniz yer yangın şeridi sanırım :D

normalde buralara girmek mümkündür de çıkmak biraz zor :smiley:

tebrikler

Evet hocam yangın şeridi siz resimleri az bulunca ilave edecek birşeyler daha varmı diye baktım bunları buldum :D

ufukozkan' Alıntı:
Hocam Küşne cok hosuma gitti

Sizi oralara götüreceğim biz amatör olduğumuzdan ordaki güzellikleri tam yansıtamadık inan fotoğraftakinden çok daha güzel.

mete ağbi güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

hocam valla her hafta sonu bir etkinlik senin de suyun ısınmak üzeredir evde benim gibi ,yakında bir sığınma evi planlıyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam valla her hafta sonu bir etkinlik senin de suyun ısınmak üzeredir evde benim gibi ,yakında bir sığınma evi planlıyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Büyük hayra girersin İlk sıraya beni yaz. bu arada bizim bölgeden Göktuğ ve Yaşar beyi de ihmal etmemek lazım "gezenbilir erkek sığınma evi"nde onlar içinde rezervasyon yaptıralım. ;D

hocam emeğine sağlık bizler beklemedeyiz gezdiğin yerler mükemmel yerler bu arada osmaniyeden kaç km bizi bilgilendirirsen sevinirim malüm herkes farklı yerden gelicek günler kısa pılanımızı ona göre yapalım aslında akşamdam gelip sabah erkenden ordan çıksak daha iyi olur ama bu kadar adamı nerde yatırıcan zamandan çok karımız olurdu bir kaçyayla evi amahtarımı ayarlasak hocam.

acemi80' Alıntı:
Büyük hayra girersin İlk sıraya beni yaz. bu arada bizim bölgeden Göktuğ ve Yaşar beyi de ihmal etmemek lazım "gezenbilir erkek sığınma evi"nde onlar içinde rezervasyon yaptıralım. ;D

valla hanım akşam sorup duruyordu , şimdi sırada ne var diye :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Bünyamin_01' Alıntı:
hocam emeğine sağlık bizler beklemedeyiz gezdiğin yerler mükemmel yerler bu arada osmaniyeden kaç km bizi bilgilendirirsen sevinirim malüm herkes farklı yerden gelicek günler kısa pılanımızı ona göre yapalım aslında akşamdam gelip sabah erkenden ordan çıksak daha iyi olur ama bu kadar adamı nerde yatırıcan zamandan çok karımız olurdu bir kaçyayla evi amahtarımı ayarlasak hocam.

Yayla evi kolay Bünyamin ancak bizim yayla evleri yazlık olduğu için ne kadar izolasyon yapsan yine soğuktur. Ancak uyku tulumu olursa dışarda değilde kapalı bir mekanda yatmış olursun. Çocukları getirmezseninz bir şekilde ayarlanır ama biliyorumki sizin ekip çocukları ile geziyor onun için zor olur.

Osmaniyeden mesafe 27 Km. Bu gezide dolaştığımız yerler toplam 60 Km civarında

hocam osmaniye çocuklara gelmez o yüzden getirmeyi düşünmüyoruz tabi şöyle birşeyde var hep beraber hareket etmemiz lazım gurupla herkese uyarmı yoksa çok iyi olur akşamdan çok zaman karımız olur ayrıca bir macera olur.neyse o zaman gelsin bakarız hocam

Bünyamin_01' Alıntı:
hocam osmaniye çocuklara gelmez o yüzden getirmeyi düşünmüyoruz tabi şöyle birşeyde var hep beraber hareket etmemiz lazım gurupla herkese uyarmı yoksa çok iyi olur akşamdan çok zaman karımız olur ayrıca bir macera olur.neyse o zaman gelsin bakarız hocam

Siz karar verdiğinizde yaparız birşeyler. Yayla evi kolay.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR