Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,652
Ynt: Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009)

yavuz-çelikel' Alıntı:
hocam selam.
tam keyif adamısın valla.....

Saol yavuz. Uzatmaları oynuyoruz. O yüzden biraz tabiatla olmanın tadına varmaya çalışıyorum

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
hocam anlamadım hangi konuda uzatmaları oynuyorsun ??? ??? ???
Yaş altmışa dayandı Cihan şunun şurasında çok olsa bir 50 yıl daha yaşarız :D :D :D

acemi80' Alıntı:
Saol yavuz. Uzatmaları oynuyoruz. O yüzden biraz tabiatla olmanın tadına varmaya çalışıyorum
Hocam Hepimizi cebinizden çıkarırsınız,
Eski toprak diye bir deyim vardır,
Bize bakmayın biz asfalt çocuğu olduk ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Yaş altmışa dayandı Cihan şunun şurasında çok olsa bir 50 yıl daha yaşarız :D :D :D
Çok yaşa sen...İyi güldüm valla! Kesenden mi çıkıyor; 60 de, 70 de! :smiley:)

cihanülker' Alıntı:
valla hocam kerim söylemiş aynen katılıyorum ,birde şu benim gençlik şurubumdan içsen bize katılsan tam olur yani ;) ;) ;) ;D ;D ;D
Cihan iyi akşamlar...Ben bir kalite kontrol yapayım; hoca beni reddetmez. :smiley:)

Dağın başı kaçmak için değil, sığınmak içindir.Hele bir gelin... ;)

vallahi kaçmayada sığınmayada hatta yaşamaya bile gelinir abicim çok güzel bir gezi olmuş emeği gecen herkeze teşşekur güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz

Aslında bir gece önceden gelip çadırda kalsak da şööle çadırda benim primus benzin ocağını bir kükretsem 5 km çapındaki bir mekanda tek canlı kalmasa korkudan gitse :D
sonra sabah 5 de kalkıp bassak gaza (biz normalde 4 de kalkıyoruz :D ) 9 da cartlak kebabıyla kahvaltı etsek antep usulü yanında tatlı kırmızı biber üstüne semaverde çay

yasarergun' Alıntı:
Aslında bir gece önceden gelip çadırda kalsak da şööle çadırda benim primus benzin ocağını bir kükretsem 5 km çapındaki bir mekanda tek canlı kalmasa korkudan gitse :D
sonra sabah 5 de kalkıp bassak gaza (biz normalde 4 de kalkıyoruz :D ) 9 da cartlak kebabıyla kahvaltı etsek antep usulü yanında tatlı kırmızı biber üstüne semaverde çay

Bizim ekipte tam tersi hocam ;D gece 2-3 lere kadar sohbet sonrada 10 önce kaldıran.... diyip yatıyorlar. :D

Ama anlattığınız program bana uyar

Sabah 4 de çıkınca kahvaltı etmeden insan 9 a kadar epeyi acıkıyor sonra yansın mangallar demlensin çaylar deyince bir daha vuruyoruz öğleden sonra bir fasıl daha mangal yakınca insan kendine geliyor hem en az 10 saat vakit kalıyor araç kullanmak için ama biz genelde sabah 4 öğleden sonra 1 arası program yapıyoruz 9 saatte yetiyor bize.

Hocam sizin için özel etap hazırlarız. Bir gün Fenkten kuzeye gideriz ikinci günde güneye güney doğuya Zorkun Keldaz tarafına.

yaşar hocam en mantıklısını yapıyosunuz herzaman derim bu tür etkinliklerde ne kadar erken çıkarsan okadar yol alırsın bizim günümüz yolda geçiyo sohbete zaman kalmıyo günlerde kısaldı olmuyor erken çıkmak en mantıklısı akşamdan gitmek daha iyi bence kur çadırları yak ateşi deyme keyfe sabah kalk düş yola katılıyorum size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR