Osmaniye Off Road Severler Tanışma Etkinliği(13 Aralık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,101
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mete

Zirve
Osmaniye Off road severler Tanışma Etkinliği yapılacaktır. Yapılacak olan toplantının amacı Osmaniyede gittikçe artan Off road potansiyeline düzenleme getirmek üzere bir araya gelip tanışmaktır.

Fenk yaylasında Pazar günü saat 11 de çay ve sucuk eşliğinde tanışmak üzere bir araya gelinecek tanışma sonrası orada alınacak karar doğrultusunda günün geri kalanı değerlendirilecektir.

Pmr 5
Araç telsizi 25 kanaldan birbirimizle irtibat kurabiliriz.

Etiketler
Ynt: Osmaniye Off Road Severler Tanışma Etkinliği(12 Aralık)

mert ağbi kolay gelsin, yakındaolsaydım zevkle katılırdım. katılımın çok ve zevkli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Ynt: Osmaniye Off Road Severler Tanışma Etkinliği(12 Aralık)

sinan54' Alıntı:
mete ağbi kolay gelsin, yakındaolsaydım zevkle katılırdım. katılımın çok ve zevkli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Saol Sinan bu bir tanışma etkinliği olacak yani başlangıç, inşallah bundan sonraki etkinliklerde bir araya gelme şansımız olur.

Ynt: Osmaniye Off Road Severler Tanışma Etkinliği(13 Aralık)

Hocam bize nispet mi yapıyorsun ;D ;D ;D

"Eee yemeyenin malını yerler" dediğinizi duyar gibi oluyorum ;)

Şaka şaka, çok güzel düşünmüşsünüz, kolay gelsin...

İnşallah hep birlikte oralarda dolaşmak bize de nasip olur :smiley:

İyi eğlenceler dilerim :smiley:

SDC' Alıntı:
Hocam bize nispet mi yapıyorsun ;D ;D ;D

"Eee yemeyenin malını yerler" dediğinizi duyar gibi oluyorum ;)

Şaka şaka, çok güzel düşünmüşsünüz, kolay gelsin...

İnşallah hep birlikte oralarda dolaşmak bize de nasip olur :smiley:

İyi eğlenceler dilerim :smiley:

Teşekkür ederim Sevtap Tabiki Nispet değil. Son günlerde Osmaniye Off road etkinliklerine katılmak istekleri çoğalmaya başladı. Önce bir araya gelip tanışalım sonra daha teşkilatlı etkinlikler düzenleriz diye düşündük.

Hocam konu açmanız güzel olmuş il dışından gelebilecek osmaniyelilerde olabilir örnek ben :smiley:

En büyük dejavantajımız duyuru açısından sürenin kısa olması neyse böyle bir başlayalımda ilerde tekrarlarız.

Mete Bey,
Keşif gezilerini keyifle takip ediyorduk, ne güzel etkinlikleride başlattınız, tebrik ederim. Katılmayacağım ama Ankara dan katılacak arkadaşlar olcaktır. Bizim yerimizede çay içerler artık, size iyi gezmeler dilerim. :D

anıden verılen bır kara oldugu ıcın gelenımız az olacak ama yınede guzel gececegıne emınım arkdaslar gelmek ısteyen arlkadaslarımız olursa organızasyonu hocamla beraber yaptık benı pazar gunus abah ararlar ıse bırlıkte hareket edebılırız numaram 05468560603

organizasyonunuz hayırlı olsun saatler sonra buluşucaksınız ve bize guzel guzel fotoraflar çekmeyi unutmayacağınıza inanıyorum tekeriniz kuvvet

arkadaslar oyle gorunuyorkı hava sartları ve gelecek olan arkadaslarımız yok gıbı galıba bu gezımız husranla bıtecek nedenı acılen karar verme bır anda ortaya cıkamsı onceden yaptıgımız plan olmadıgı ıcın aceleye geldı kusura bakmayın gezımız olmayacak galıba baska sefere ınsallah bır arada oluruz

Amaç gezi değil zaten tanışmak o yüzden bu ilk olacak bundan sonraki daha geniş çaplı olacak. Osmaniye Off road çuları Gezenbilir çatısı altında buluşturmaya çalışacağız.

mete abi ne oldu organizasyon gerçekleştimi kaç kişi oldunuz detayları bekliyoruz

c@n' Alıntı:
mete abi ne oldu organizasyon gerçekleştimi kaç kişi oldunuz detayları bekliyoruz

Can aşırı derecede yağmur vardı buna rağmen ilk nüveyi teşkil edecek bir gurup bir araya geldi fotoğrafları koymak üzere bir başlık açacaktım ancak fotoları çektiğimiz makinanın kartını benim bilgisayar okumadı o yüzden yayınlamak yarına kaldı. :D

acemi80' Alıntı:
Can aşırı derecede yağmur vardı buna rağmen ilk nüveyi teşkil edecek bir gurup bir araya geldi fotoğrafları koymak üzere bir başlık açacaktım ancak fotoları çektiğimiz makinanın kartını benim bilgisayar okumadı o yüzden yayınlamak yarına kaldı. :D

hadi hayırlısı olsun abi bakalım merakla bekliyor olucaz az olsun da organizasyon olsunda tanışmalar olsunda gerisi zaten zamanla gelir

Gezinin fotoğraf ve detayları aşağıdaki linktedir...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44462.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR