Osmanlı Msn; Yok Böyle Birşey :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,303

Can7

Yeni Üye
Resim biraz büyük burdan bakıverin...

91575732wj5.png

Bizansı enqellemiş çok komik ya :D

Etiketler

Ynt: Osmanlı Msn; Yok Böyle Birşey :smiley:

Türk insanın hayal gücünü değerlendirecek bir yönetim gelmedi şu ülkenin başına. ;D

bu sürümü Microsoft'a bildirsek, bizim için deneme sürümü yaparları mı?

engin beye katılıyorum
Türk aklımızı başka seylere kullansaydık cok farklı olurdu heralde
bencede Türklerin msn leri böle olsa cok komedi olur :smiley:

Adı: Can7
Üyelik Seviyesi: Yeni Üye
Son Aktif Olma Zamanı: 15 Aralık 2007, 21:03:59

Garip hemde çok garip. bu msn espirisini yapanın bilgileri bunlar.

Sen gel sokaktan geçer gibi gir sadece 15 dakikalığına üye ol koskoca sultanı alaya al hatta çapkınlıkla adlandır ve diğer zatlarla dalga geç ,daha sonra bir daha buralara 2 yıl uğrama .bence bu espirinin altında hakaret ve çapanoğlu var. ben açıkçası kınıyorum bu resmi ve yayınlayanı.

Bir insanın kendini bile tanıtmadan, başka hiç bir şey yazmadan sadece üye olup bu konuyu açıp gitmesi ve yıllarca bir daha foruma girmemesi bana da manidar geldi. Sanki sırf bu konuyu açıp gitmek için üye olmuş gibi. Saygılar.

cagdas90' Alıntı:
Bir insanın kendini bile tanıtmadan, başka hiç bir şey yazmadan sadece üye olup bu konuyu açıp gitmesi ve yıllarca bir daha foruma girmemesi bana da manidar geldi. Sanki sırf bu konuyu açıp gitmek için üye olmuş gibi. Saygılar.

seyyah-34' Alıntı:
Adı: Can7
Üyelik Seviyesi: Yeni Üye
Son Aktif Olma Zamanı: 15 Aralık 2007, 21:03:59

Garip hemde çok garip. bu msn espirisini yapanın bilgileri bunlar.

Sen gel sokaktan geçer gibi gir sadece 15 dakikalığına üye ol koskoca sultanı alaya al hatta çapkınlıkla adlandır ve diğer zatlarla dalga geç ,daha sonra bir daha buralara 2 yıl uğrama .bence bu espirinin altında hakaret ve çapanoğlu var. ben açıkçası kınıyorum bu resmi ve yayınlayanı.

Reklam Kokan Hareketler bunlar.... Ayrıca türkceyi neden düzgün kullanmıyor oda ayrı bir konu... Espiri güzel ama düşündürücü ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR