OTO ANAHTARI, İMMOBİLİZER VE KUMANDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Anahtarcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,438
A

Anahtarcı

Ziyaretçi
OTO ANAHTAR DÜNYASI

Genişleyen oto anahtar sektöründe bizde varız.Hemde hergün gelişerek, yenilnerek varız.Varolmak elbette siz müşterilerimizle mümkündür.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla daima sizlerin yanında olacağız. Bir telefeon kadar yakınız ve emrinizdeyiz.İstanbul veya Trakya bölgesinin neresinde olusanız olun yeterki bizi arayın.Oto Anahtar Dünyası olarak hemen yardımınıza geliriz.Anahtarmı kırılşdı,anahtarınızımı kaybettiniz.yada anahtarınız aracınızı çalıştırmadımı tam bizim işimiz.

Aloo diyorsunuz biz hemen ordayız.
Hergeçen gün bir yenisi eklenenen otomabil çeşitlerinin doğal olarak anahtar ve immobilizer sistemleride farklılık göstermektedir.Hocaoğlu Anahtar olarak bizde sizlere daha iyi ve kesin hizmet verebilmek adına kendimizi daima yenilemekteyiz.Bu nedenle servisler dahil çoğu yerde yapılma denilen oto anahtarlarınızı biz yapmaktayız.

Lütfen Oto anahtar ihtiyacı nız olduğunda bizi aramadan anahtar yaptırmayın...

www.hocaogluanahtar.com

HOCAOĞLU ANAHTAR
Fevziçakmak Mah.Fatih Caddesi Gülen Sokak No:20 Yenibosna/Bahçelievler/İST:

Tlf: 212 652 1531 536 846 545 41

boş anahtar kapları.jpg

oto anahtar.jpg

Etiketler
Ynt: OTO ANAHTARI, İMMOBİLİZER VE KUMANDA

öncelikle foruma hoşgeldiniz diyorum ve sanırım burada yazan arkadaşların müneccim olduğunu düşünüyorsunuz.yazınızda ne bir isim ne bir telefon var.size nasıl ulaşalım peki bunu da yazsanız iyi olurdu saygılarımla ;D

www.hocaogluanahtar.com

HOCAOĞLU ANAHTAR

Acaba okumuyormuyuz yoksa sadece ben mi müneccimim

cenk bey okuyoruz ve sanırım siz burada benim ne demek istediğimi anladınız ama işte öyle bunun devamını siz biliyorsunuzdur sanırım.ben açık açık yazmasını dile getirdim yoksa fotoğraftaki o yazıyı bende gördüm ama.neyse siz anlayın işte uyardım suç oldu ::smiley:

Ynt: Oto Anahtarı, İmmobilizer Ve Kumanda

OTO ANAHTAR DÜNYASI

Genişleyen oto anahtar sektöründe bizde varız.Hemde hergün gelişerek, yenilnerek varız.Varolmak elbette siz müşterilerimizle mümkündür.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla daima sizlerin yanında olacağız. Bir telefeon kadar yakınız ve emrinizdeyiz.İstanbul veya Trakya bölgesinin neresinde olusanız olun yeterki bizi arayın.Oto Anahtar Dünyası olarak hemen yardımınıza geliriz.Anahtarmı kırılşdı,anahtarınızımı kaybettiniz.yada anahtarınız aracınızı çalıştırmadımı tam bizim işimiz.

Aloo diyorsunuz biz hemen ordayız.
Hergeçen gün bir yenisi eklenenen otomabil çeşitlerinin doğal olarak anahtar ve immobilizer sistemleride farklılık göstermektedir.Hocaoğlu Anahtar olarak bizde sizlere daha iyi ve kesin hizmet verebilmek adına kendimizi daima yenilemekteyiz.Bu nedenle servisler dahil çoğu yerde yapılma denilen oto anahtarlarınızı biz yapmaktayız.

Lütfen Oto anahtar ihtiyacı nız olduğunda bizi aramadan anahtar yaptırmayın...

www.hocaogluanahtar.com ------ www.starcityanahtar.com

HOCAOĞLU ANAHTAR

Hocaoğlu Starcity Anahtar

Değirmenbahçe Cad.Kavak sok Starcity AVM
Yenibosna/Bahçelievler/İST:

505 2681251 ---536 846 45 41

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90401.0#ixzz2tTP7gLed

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR