<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 125738" data-quote="prafa" data-source="post: 1490865"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1490865"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1490865">prafa' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Hemen hemen 6 yıldır biniyorum 2007 g.vitara 3 kapılı manuel vitese. Arabanın hiç bir problemi yok tek kapıyı kabul edebilirseniz. Asfaltta binek araçtan farksız dağa tırmanışta ise keçi gibi. Kalabalıksanız olmaz biz 2 kişiyiz. Yazın yurt dışından misafirlerimiz vardı Çeşmeden Efese götürdüm dönüşte dağa köye çıkalım mı dedim aman eve dönelim dediler.<br />
Servise götürdüm geçende yetkili kişi, abi kilometre tamamda ama 3. seneyi devirmişsin dedi hayır olmaz iki yıl olacak dedim ama kayıtlardan gösterdi ki 2015 mayısta gitmiş araç. Ben binek arabalarda dahi bunu yaşamadım ancak yaptığım km ayda en çok 400 kadar. Sadece hafta sonu kullanıyorum onun dışında şehir içine çıkmam hiç yürüyerek ulaşırım gerekirse toplu taşıma. 100 km. de 9 litre benzin ortalaması var. Araba temizine denk gelebilirseniz sorunu olmayan bir araç ayrıca kaportada vs en ufak şikayet edilecek yönünü de göremiyorum ama olsa da çok dert etmem zaten. Binekten 2012 başında Nivaya geçtim. 2008 modeldi 20.000 km. de. Nasıl kaçtım bilemedim, kamyon gibiydi.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Deneyimleriniz için teşekkür ederim. Bu işe girerken insanın kafasında hayli kriter oluyor maalesef. Olmuşken otomatik olsun, biraz geniş olsun, az yaksın, çok kaçsın, konforlu olsun vs... Bir de tek araba olarak kullanılacağı için daha bir temkinli yaklaşıyorum sanırım. Ama sizlerden duyduklarım ile iyice cesaret kazanıp bu işe girmek üzereyim. İyi günler</div>