gurkang Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer Bursa 25 May 2010 #17 Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Oymapınar bölgesine ulaşım bilgisini yazabilir misiniz? Sakin görünüyor.... baya beğendim.
Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Oymapınar bölgesine ulaşım bilgisini yazabilir misiniz? Sakin görünüyor.... baya beğendim.
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 25 May 2010 #18 Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Merhaba, Manavgat ilçe merkezinden tabelalar ile yol çok güzel tarif edilmiş. Sık sık km levhaları var. Çok rahat bir şekilde bulabileceğinize eminim.
Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Merhaba, Manavgat ilçe merkezinden tabelalar ile yol çok güzel tarif edilmiş. Sık sık km levhaları var. Çok rahat bir şekilde bulabileceğinize eminim.
gurkang Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer Bursa 25 May 2010 #19 Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Tarifiniz için çok teşekkür ederim. Manavgat bölgesi olması benim için daha iyi oldu
Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Tarifiniz için çok teşekkür ederim. Manavgat bölgesi olması benim için daha iyi oldu
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 25 May 2010 #20 Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Ricaederim. Bölgede kano ile turlarda yapılıyordun geçensene. Çok eğlenceli olacagına eminim. Şimdiden iyi eğlenceler.
Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Ricaederim. Bölgede kano ile turlarda yapılıyordun geçensene. Çok eğlenceli olacagına eminim. Şimdiden iyi eğlenceler.
B baxım Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 12 Haz 2010 #21 Ynt: Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi hm ilgimi çekti