delimengi Kamp II Mesajlar 207 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/ Kadıköy 19 Tem 2007 #1 özel mesajlarıma bakamıyorum ve kimseye yeni özel mesaj atamıyorum
Hazelnut King Aga nigi naga nigi Mesajlar 141 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.fiskobirlikefit.com 19 Tem 2007 #2 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum ben de ozel msj atamiyorummmmm
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 70 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 19 Tem 2007 #3 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum Arkadaşlar ; konu Sedat'a iletildi.İlk fırsatta halledecek.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,430 Tepkime Puanı 561 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 20 Tem 2007 #4 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum Yoğunluktan dolayı gecikme için kusura bakmayın, özel mesajlaşma sorunu halledilmiştir. Herkese keyifli ve sağlıklı günler.
Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum Yoğunluktan dolayı gecikme için kusura bakmayın, özel mesajlaşma sorunu halledilmiştir. Herkese keyifli ve sağlıklı günler.
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Tem 2007 #5 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum teşekkür ederiz sedat hocam sanada keyifli ve sağlıklı günler diliyorum saygılar
Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum teşekkür ederiz sedat hocam sanada keyifli ve sağlıklı günler diliyorum saygılar
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 28 Ocak 2008 #6 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum mesaj kutusu %50 dolu göründüğü halde yeni özel mesaj alamıyorum ya mesaj sınırım fazla görünüyor (200 adet ) yada başka bir sorun var
Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum mesaj kutusu %50 dolu göründüğü halde yeni özel mesaj alamıyorum ya mesaj sınırım fazla görünüyor (200 adet ) yada başka bir sorun var
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,430 Tepkime Puanı 561 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 28 Ocak 2008 #7 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum Giden mesajlar dolmuş olmasın?
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 28 Ocak 2008 #8 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum giden mesajlarımı kaydetmiyorum ki sedat hocam ama 100 mesaj varken kapasite %50 dolu gösteriyor belkide 100 mesaj hakkım var kapasite yanlıştır
Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum giden mesajlarımı kaydetmiyorum ki sedat hocam ama 100 mesaj varken kapasite %50 dolu gösteriyor belkide 100 mesaj hakkım var kapasite yanlıştır
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,430 Tepkime Puanı 561 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 1 Şub 2008 #9 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum Sorun devam ediyor mu paşam?
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Şub 2008 #10 Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum valla artık mesaj kutusu yarıya kadar dolduğunda boşaltmaya çalışıyorum ama sen sorunu kökten halletmişsin tekrar teşekkürler hocam
Ynt: Özel Mesajlarıma Bakamıyorum valla artık mesaj kutusu yarıya kadar dolduğunda boşaltmaya çalışıyorum ama sen sorunu kökten halletmişsin tekrar teşekkürler hocam