küçük ağa
Zirve
Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım
pajero isabetli bir araç hayırlı olsun benim tır bile arazili 3 çeker man dı toyota land rover choreke kullandım pajeroya benzeri yok aksesuarı kıt bir araç off road da cıncık boncuğun işi ne hayırlı olsun iyi günlerde kullanınTempus' Alıntı:Bende geçen hafta 98 3.5 v6 pajero aldım. Araçda çok acayip bir mekanik ve elektronik var. Daha önce 4 tane 4x4 kullandım bunun gibisini görmedim. LPG takmak için gittim ve bende başında durdum saah 9 dan gece 4 e kadar LPG montajı anca bitti. Motor inanılmaz detaylı, bujileri değiştirmek için bile manifolta kadar sökmek gerekiyor, bir sürü fiş, bir sürü vakum hortumu, bir sürü civata. O yüzden adamlar 80 000 lik buji kullanıyor.
98 model arabada içeriden ayarlanabilir süspansiyon sertliği, düğmeyle devreye girebilen arka difransiyel kilidi var ve çok sağlam. Yükseltme maliyeti 50 tl ve 35 lastik bile takarsanız rahatlıkla çeviriyor. Saatte 100 km ile giderken bile tek hareketle 2 çekerden 4 çekere 4 den 2 çekere alabiliyorsunuz. Çok beğendim aracı ve pajero teknolojisini bakalım bir süre kullanınca herşey ortaya çıkıcak. Size de hayırlı olsun