Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKDANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,457
Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Tempus' Alıntı:
Bende geçen hafta 98 3.5 v6 pajero aldım. Araçda çok acayip bir mekanik ve elektronik var. Daha önce 4 tane 4x4 kullandım bunun gibisini görmedim. LPG takmak için gittim ve bende başında durdum saah 9 dan gece 4 e kadar LPG montajı anca bitti. Motor inanılmaz detaylı, bujileri değiştirmek için bile manifolta kadar sökmek gerekiyor, bir sürü fiş, bir sürü vakum hortumu, bir sürü civata. O yüzden adamlar 80 000 lik buji kullanıyor.
98 model arabada içeriden ayarlanabilir süspansiyon sertliği, düğmeyle devreye girebilen arka difransiyel kilidi var ve çok sağlam. Yükseltme maliyeti 50 tl ve 35 lastik bile takarsanız rahatlıkla çeviriyor. Saatte 100 km ile giderken bile tek hareketle 2 çekerden 4 çekere 4 den 2 çekere alabiliyorsunuz. Çok beğendim aracı ve pajero teknolojisini bakalım bir süre kullanınca herşey ortaya çıkıcak. Size de hayırlı olsun
pajero isabetli bir araç hayırlı olsun benim tır bile arazili 3 çeker man dı toyota land rover choreke kullandım pajeroya benzeri yok aksesuarı kıt bir araç off road da cıncık boncuğun işi ne hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Etiketler

pajeronun bence en önemli özelliği isteğa bağlı 4 çekeri birde 4x2 de arka kilit çalışsa tadından yenmezdi :D

saolun, 3 kapısına çok baktım uygun bir araç çıkmadı 5 kaı temiz bulunca dayanamadım. Yanınada bir tane 3 kapı yapıcam belki bakalım ileride :smiley: yada eski kasa 3 kapılara bakıcam ağır off road için bu 5 kapıya kıyamıycam

Tempus' Alıntı:
saolun, 3 kapısına çok baktım uygun bir araç çıkmadı 5 kaı temiz bulunca dayanamadım. Yanınada bir tane 3 kapı yapıcam belki bakalım ileride :smiley: yada eski kasa 3 kapılara bakıcam ağır off road için bu 5 kapıya kıyamıycam
kürşat bey ben çok zor buldum üç kapı eski kasayı almancının biri kilitlemiş ambara tatile geldiğinde kullanıyormuş av için hanımı arabadan köpeği indirirken görmüş senin it bindirdigin arabaya ben binmem diye çıkışmış adam konyada bunu anlattı bizde arkadaşlarla oturuyoruz iskenderundan gidince duyan arkadaşlar biraraya geldik benim konyalı arkadaşlar adama yenge ılgınlımı arkadaş diye sordular adam evet dedi adamın evine benim mühendis çocukla kardeşim ve adamın oğlu gittiler kadın adamın vermek istemediği bazı malzeme ve avadanlıkları da çıkartmışbunlarda bu arabanın niye saklıyosunuz lan diye bağırınca benim çocuk bile korkmuş

Tempus' Alıntı:
senin önceki araç disco muydu yanılmıyorsam osmaniyeli diyede hatırlıyorum sizi

küçük ağa' Alıntı:
senin önceki araç disco muydu yanılmıyorsam osmaniyeli diyede hatırlıyorum sizi

evet disco1 v8 di son racım, ondan önce de disco2 td5, suzuki vitara, toyota vx80 im vardı, osmaniyeliyim aslen.

Tempus' Alıntı:
evet disco1 v8 di son racım, ondan önce de disco2 td5, suzuki vitara, toyota vx80 im vardı, osmaniyeliyim aslen.
isabetli bir araç almışsın hayırlı olsun yazdığın o araçları aratmaz sana dayımın toyota land curuser var 6 silindir dizel çok sağlam bir araç kendinden başka kimseye kullandırtmaz araç 700 bin km de daha motor açılmadı geçen bir iş için dağa çıktık benim arabayla gittik araziye koymadan her yeri geçtim berbat bir yerde döndüm lan yeğenim sen bu arabayı arazi takdınmı dedi yok dayı dedim benim arabayla bırak dönmeyi şu rampayı araziye takmadan çıkamazsın dedi arabaya aferim verdi mühim bir aferim çünkü kendisinin ehliyeti 53 yaşında benimle yaşıt

küçük ağa' Alıntı:
isabetli bir araç almışsın hayırlı olsun yazdığın o araçları aratmaz sana dayımın toyota land curuser var 6 silindir dizel çok sağlam bir araç kendinden başka kimseye kullandırtmaz araç 700 bin km de daha motor açılmadı geçen bir iş için dağa çıktık benim arabayla gittik araziye koymadan her yeri geçtim berbat bir yerde döndüm lan yeğenim sen bu arabayı arazi takdınmı dedi yok dayı dedim benim arabayla bırak dönmeyi şu rampayı araziye takmadan çıkamazsın dedi arabaya aferim verdi mühim bir aferim çünkü kendisinin ehliyeti 53 yaşında benimle yaşıt
:smiley:

kısa şasi hafif araçlar her zaman daha başarılıdır arazide, land cruiserlerde kasa büyük ve kilo ağır, o yüzden, low alınca kilitleri açınca bir sürü yerde anca kurtarıyor. onlarında başka güzellikleri var :smiley:

Tempus' Alıntı:
:smiley:

kısa şasi hafif araçlar her zaman daha başarılıdır arazide, land cruiserlerde kasa büyük ve kilo ağır, o yüzden, low alınca kilitleri açınca bir sürü yerde anca kurtarıyor. onlarında başka güzellikleri var :smiley:
senin aldığın araçta büyük ama land cruserden çok kıvrak sendeki aracın aynısını bizim arkadaşlardan biri yeni aldı sibel canın kocasınınmış plakasıda 34 ssa 08 4 defa oldu maile bizimle geziye geldi arabada tık yok 98 model çok güzel bir araç kaya gibi sağlam

küçük ağa' Alıntı:
senin aldığın araçta büyük ama land cruserden çok kıvrak sendeki aracın aynısını bizim arkadaşlardan biri yeni aldı sibel canın kocasınınmış plakasıda 34 ssa 08 4 defa oldu maile bizimle geziye geldi arabada tık yok 98 model çok güzel bir araç kaya gibi sağlam

bakalım biraz aracı yapıp deniycem bende ama iyi olucak gibi duruyor, evet diğer büyük kasalara göre daha çevik, daha seri

Tempus' Alıntı:
bakalım biraz aracı yapıp deniycem bende ama iyi olucak gibi duruyor, evet diğer büyük kasalara göre daha çevik, daha seri
istanbuldamı ikamet ediyorsun profilden baktım istanbul ikamet yeriniz sıkıntı olmaz herşey var ben büyük işler olursa arabayı istanbula götürüyorum orası rahat oluyor ufak işleri burda toyota özel servisinde hallettiriyoruz

Dostlar pafero yu aldım ama bir aksiyon yapamadım daha..Yokmu bir çıtır arazi aktivitesi..Yada ben bulamıyorum site de..

HAKDANEFE' Alıntı:
Dostlar pafero yu aldım ama bir aksiyon yapamadım daha..Yokmu bir çıtır arazi aktivitesi..Yada ben bulamıyorum site de..
iyi geceler mustafa bey öncelikle aracınız hayırlı olsun ana sayfadan off road haberler duyurulara gir ordan takip edersen bir şeyler bulursun

HAKDANEFE' Alıntı:

waşşşş göz göre adam yaktı kendini :smiley:
hayırlı olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR