Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,844

racoed

raco54
Yer
Adapazarı
Arkadaşlar! 7 Eylül Cuma günü öğleden sonra görüşmek üzere, Sakarya-Pamukova Uzanlar Çiftliğinde buluşma ayarladık,ilgilenen arkadaşlarla duyurmak istiyorum.Selamlar.

Liste

1) Mehmet Kolege
2) Raci Edalı

Etiketler
Şu an Bozcaada'da kısa bir tatilde olamam sebebiyle bana uyarmı diye düşünüyorum.Dönüş Perşembe günü cuma buluşma biraz zor gibi ....

Katılacak herkese selamlar...

Raci hocam özledik,

Bu hafta sonu için önceden planlanmış programım nedeniyle gelemem, katılacak arkadaşlarıma,herkese iyi kamplar dilerim.

Saygı ve Selamlar.

Tam konumu verseniz kolaylık olurdu Raci hocam bende bilmiyorum.
Mehmet hocam bizde cuma günü iş çıkışı geleceğiz.

1) Mehmet Kolege
2) Raci Edalı
3) Bülent Yazıcı

Google da aratınca çifliğin Pamukova Bakacak köyünde olduğunu öğrendim.
Seyyah 54 işletmenin müdürü ile görüşüp bizim geleceğimizden bahsetmiş,Raci hocam da aradı ve bekliyoruz bilgimiz var demişler.
İnönü yaylasına yakın sayılabilecek bir yerde, üstelik haftasonu yağmur da var gibi,harika oldu,civarda Hüseyinli göleti de var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_115.jpg
    Screenshot_115.jpg
    133.5 KB · Görüntüleme: 246

İstanbuldan gelecek arkadaşlar Kartepe yolunu kullanabilir fakat hiç gerek yok.Sakarya gişelerden Pamukova istikametin döndükten sonra Pamukovadan 7 km sonra sağda Bacıköyü içine gelince sağa dönüp dağa doğru yol çıkan yolu takip edecek..Zirvede odun deposuna gelince yol ikiye ayrılır.sağdakini depoya girer gibi takip eder beşyüz metre sonra yol solunda çeşme görecek.Orada yol ikiye ayrılır.Sağa dönen yolu takip ederseniz Bakacak köyü içinden geçip 600 m sonra solunda bekçi klübesini göreceksiniz. 40 32 33 K /30 05 17 D Megafonla bekçiyi uyardığınızda bekçi gelir.(( Zorunlu Kırıkkaledeyim. Orada olmayı çok isterdim.Raci hocam bülentle sizde aynı yoldan rahatlıkla çıkabilirsiniz.

Ynt: Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

Haldun (Taiga) aradı biraz sohbet ve ikna yöntemiyle de olsa :smiley: oda eşiyle birlikte gelmeyi planlıyor.En şanslımız da o en güzel yoldan geliyor.

1) Mehmet Kolege
2) Raci Edalı
3) Bülent Yazıcı
4) Haldun

çok istememe rağmen biz katılamıyoruz, herkese iyi kamplar, selamlar

Bütün dostlar! bekleriz, buyurun.Ben yarın sabah Konya-Akşehir'den yola çıkıp geleceğim.Görüşmek dileğiyle.

5 aracın cuma dan başlattığı sonradan 2 aracın daha katıldığı 7 araçlık güzel bir kamp yaşadık.
Rakım olarak baya yüksekte olan bu köyü hepimiz çok sevdik havası suyu konumu ile biz buraya çok geliriz dedirtecek cinsden bir yer umarım daha sık gideriz.
Kamp yaşantısından dolayı fotoğraf çekmeyi unuttuk desek yeridir bu yüzden bir çok an ı fotoğraflamayadım.

pamukova bakacak uzanlar 007.JPG

pamukova bakacak uzanlar 010.JPG

pamukova bakacak uzanlar 016.JPG

pamukova bakacak uzanlar 021.JPG

pamukova bakacak uzanlar 023.JPG

Bakacak köyüne yürüyüş seferleri düzenlendi biz 2. gün katılabildik ama köyden manzara dehşet gözüküyordu.

pamukova bakacak uzanlar 026.JPG

pamukova bakacak uzanlar 035.JPG

pamukova bakacak uzanlar 037.JPG

pamukova bakacak uzanlar 039.JPG

pamukova bakacak uzanlar 040.JPG

Yer güzelmiş!... :smiley: (Bu zengin taifesinin daha bir mürekkep yalamış olanları, dinlenecekleri yeri biliyorlar hani... ;))

Geyve Ovası görüntüleri çok hoş; orada olup o manzarayı yaşamak isterdim... (Yetmişli yıllardan bu yana kaç kez olduğunu bilemeyeceğim sayıda, Mekece Rampaları'ndan ovayı seyretmişliğim vardır; benzer görüntüler...)

Bakacak Köyü'nün kuzey/kuzeydoğusunda, iki grup tesis var. Uzanlarların olan, sanırım daha yukarıda (kuzeyde) olanı?... :-\

Cavid Sezen

Mekece_Rampaları_keci_ova.jpg

O üzgün gördüğünüz yavru köpek sonrasında verilenlerle ayakta duramayacak hale geldi :smiley:

pamukova bakacak uzanlar 045.JPG

pamukova bakacak uzanlar 051.JPG

fotoğraf.JPG

fotoğraff.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR