Pathfinder mı, Opel Frontera mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,573

lionehart

Kamp II
Yer
yalova
Merhabalar lada niva aracım var aracımı büyütmek istiyorum hayalim 3.3 parfinder ama oda şu an beni aşıyor onun yerine frontera 2.0 spot onun fiyatı 12000 tl opele gücüm yeter ama partfindere 1 sene daha beklemek gerekir sizce opelmi nissanmı opel hakkında hiç bilgim yok

Etiketler

Ynt: Pathfinder mı, Opel Frontera mı?

tabiki arazide gezecem ve sehir içi de kullanacam ama cok ağır off road asla derim

patfinder i bilmem ama frontera icin iyi diyeni duymadim. hatta baska bir forumda konusulmustu bu bulursam linkleyeyim size

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36736.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29267.0

bu iki basligi okursaniz faydali seyler var

evet disko 1 ede baktım hoş gösterişli ama parcası cok pahalı sanırsam

cherokee (xj) gerek asfaltta gerek arazide çok başarılıdır araştırmanızıı tavsiye ederim . grand cherokee kullanıcısı olarak ben bile xj kasaya geçiş yapmayı düşünüyorum .

Suzuki Vitarayı neden düşünmüyorsunuz? Hem parçası ucuz,hem modifiyesi kolay,hem full aksesuar,hemde saydığınız iki araca nal toplatacak bir arazi kabiliyeti var.Ayrıca şehir içindede size gayet konforlu bir kullanım sunar.

Suzuki şimdi XJ ve disco ya nal mı toplatıyor.? Yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Öncelikle sınıfları bile farklı. İstediğiniz özelliği yazın suzuki nin arazi ile ilgili, XJ veya disco kesinlikle 1 gömlek ağır basar.

Bence Eren, Frontera ile Pathfinder'ı kastetmiş. Sanırım yanlış anlama var.

Göktuğ dikkat edersen "Saydığınız iki araca" dedim. Emrah beni doğru anlamış.

bir arkadasımda otomatik suzuki vitara var ama hafif bir yokuşta bile kalkarken pati çekiyor yani kışın uludağa çıktığım zaman pati çeken bir araç işimi baya zorlaştırır ve batar sonuçta batmak istemem ayrıca vitaranın partfinderden daha basarılı olacağını düşünemiyorum biri 130 biri 170 beygir sonuçta 3.5 lik 240 beygirliği saymıyom bile xj ye gelince parcası çok pahalı olur diye düşünüyorum

jeep' Alıntı:

Rıca ederim oluyor bazen yanlış anlamalar.

lionehart' Alıntı:
bir arkadasımda otomatik suzuki vitara var ama hafif bir yokuşta bile kalkarken pati çekiyor yani kışın uludağa çıktığım zaman pati çeken bir araç işimi baya zorlaştırır ve batar sonuçta batmak istemem ayrıca vitaranın partfinderden daha basarılı olacağını düşünemiyorum biri 130 biri 170 beygir sonuçta 3.5 lik 240 beygirliği saymıyom bile xj ye gelince parcası çok pahalı olur diye düşünüyorum

Bir aracın kolayca patinaj çekip ilerleyememesinin bir çok sebebi vardır,en başta bulunduğunuz zemine uygun olmayan lastikler olmak üzere.. Bende otomatik Vitara kullanıyorum BFG AT lastiklerle başta karlı olmak üzere bir çok zeminde inanılmaz rahat ediyorum.Arazi aracını sadece güç bakımından değerlendirmeyin,bir çok yerde aracın hafif olması güçlü olmasından daha önemli duruma gelebilyor.Pathfinder Vitaraya göre oldukca ağır ve kasanın uzunluğundan dolayı ambiyane tabirle karın- yaklaşma-uzaklaşma açıları daha kötü.Bu sebeple Pathfindera geçtiğinizde ağır arazide simdiki aracınız olan Nivayı arayabilirsiniz.Yinede karar sizin ben sadece fikrmi paylaşıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR