KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar gecmiş olsun yaralılara acil şifalar diliyorum konuyu yeni farkettim gercekten üzücü bir olay arazi araclarında muhakkak ve mukak en azından tavanı tutabilecek takla barı şart
çok büyük geçmiş olsun , yaralılar umarım en kısa zamanda iyileşir
acil şifalar diliyorum
Umut kardeş seni de tebrik ediyorum , allah düşman başına bile vermesin böyle kazaları ....
3'ü paçayı kurtardı düzeldiler fakat Onur abim belden aşağısı felç olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Tedavi için GATA'ya gidecek, haber bekliyoruz Ankara'dan. Yoğun bir tedavi süresinden sonra ayağa kalkacağını umuyoruz. Allah yardımcısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
3'ü paçayı kurtardı düzeldiler fakat Onur abim belden aşağısı felç olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Tedavi için GATA'ya gidecek, haber bekliyoruz Ankara'dan. Yoğun bir tedavi süresinden sonra ayağa kalkacağını umuyoruz. Allah yardımcısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
Umut bey büyük geçmiş olsun felç olan arkadaşımızda inşallah düzelir kendisine dua ediyorum sizin bu olaydan sonra bizde faciadan kılpayı kurtulduk yeni toparlanmaya başlayan grup dağıldı sayılır alkol içenler içmeyenler konusunu ben gündeme getirdim içenlerle yollarımızı ayırdık içenler çokmuş biz azınlıkta kaldık tekrar toplanalım dendi ama az araçla alkolsuz gezmek daha güzel bize vermiş olduğunuz ders için çok teşekkür ederim selamlar
Hiç gereği yok alkolün gerçekten. Sadece kendilerine zarar verseler iyi, ama kendileri dışında onlarca insana haram ediyorlar herşeyi. Beterin beteri var, Allah iyi yazılar yazmış olsun hepimiz için... Ama kafayıda kullanmak şart tabiki...