<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="aslan28" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
aslan28' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Vallahi imreniyorum sizlere çok güzel org.yapıyorsunuz sırf bende sizlerin arasında olmak için bu tarz bir araç alacagım
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Teşekkür ederiz. Elimizden geldiği kadarıyla. <br />
Böyle başlıyor yavaş yavaş bu hastalık. Sonra sanayiden çıkmaz oluyorsun. Bir bakıyorsun gelirine ortak olmuş, elin Japon'u. Tam bitti diyorsun, yenisi geliyor. Ama her şeye rağmen terapiden ucuza geliyordur yaptığımız. İnsan gezideyken, ne iş sıkıntısı, ne borç alacak dertleri, ne ailevi problemler, ne gönül ilişkileri (bu liste uzar gider..), biraz sonra geçeceğin su yada çıkacağın yokuş dışında hiç bir şey düşünemiyorsun. Tek derdin kazasız belasız, sağ salim şuradan da bir geçeyim oluyor. Akşama eve dönerken, gündüz yapılan geziden her zorlanılan geçiş tek tek düşünülüyor. Bir bakmışsın eve gelmişsin. Yolu bile anlamıyor insan (Kabul ediyorum bu biraz tehlikeli ama durum böyle) Gece yattığın zaman bitmiyor gezi. Biran önce sabah olsun istiyorsun. Daha çekilen resimler net'e konacak. Videolar Youtube'a yüklenecek. Ertesi gün akşama kadar gidiyor bu fasıl. Yok sende şu vardı, yükledin mi falan. Sonra ki günlerde, katılanlar ve katılamayanların yorumları ile geçiyor. Yani iyi yapılmış bir gezi ve iyi toplanmış materyaller ile en az iki haftalık bir mevzu çıkıyor. Tabi zaman zaman da mazi hatırlanıyor o başka. Tüm yazının özeti olsun (uzattım biraz, yazmayı da seviyorsam demek ki), burada önemli olan gezmekten ziyade arkadaşlık, paylaşım, yardımlaşma. Hepimiz bir hayat yaşıyoruz ve bunun kaçınılmaz bir sonu mutlaka var.</div>