Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hobbo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,502
Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

kursat bey selam, ıstanbuldakınde kılıt yokmu gercekten? dugmesı olup dıfransıyelın ıcı kılıtsız olabılırmı? bu ıslere yabancı bırısı galerıde aracı gorunce kılıtın mevcut olup olmadıgını ve calısıp calısmadıgını nasıl anlar? mutlaka servıse gıdıp lıfte cıkarılmalımı? tecrubesız ve yenı arkadaslara yol gostermenız dılegı ıle syg

Etiketler

özür dilerim ben istanbuldaki aracı başka bir araçla karıştırdım uzun süredir satılamayan aynı renk kilitsiz bir araç vardı , haklısınız kilit var istanbuldakinde. Fotografda öyle gözüküyor

bekko' Alıntı:
kursat bey selam, ıstanbuldakınde kılıt yokmu gercekten? dugmesı olup dıfransıyelın ıcı kılıtsız olabılırmı? bu ıslere yabancı bırısı galerıde aracı gorunce kılıtın mevcut olup olmadıgını ve calısıp calısmadıgını nasıl anlar? mutlaka servıse gıdıp lıfte cıkarılmalımı? tecrubesız ve yenı arkadaslara yol gostermenız dılegı ıle syg

vx80 lerin uzun süre araziye girmemiş asfaltta kullanılmış ve difransiyel yağı değişimi sağlıklı yapılmamış olanlarında difransiyel kilidi sorunu çıkabilir ve ciddi masrafdır. Bulabilirseniz tabi. Bunu anlamak için en iyi yok 4 lastiği boşa alıp takoz yada liftte denemek. Bu arada kilit düğmesi olması demek mutalak difransiyellerinin içinde kilit olduğu anlamına gelmez denemeden almayın :smiley:

bılgıler ıcın tesekkurler kursat bey, sızın arac nezaman hazır olur sabırsızlıkla beklıyoruz,

istanbulda yaşayan ve bu işe gönül vermiş kişiler bence çok şanslı çünkü bu benim fikrim tabiki her kezin bir ustası vardır ama tem servis suat usta toyota konusunda en iyi bilgiyi aktarabilecek ve doğru yönlendirebilecek bir usta aracın alınması yada eksiklerini açıkça söyler bende vx 80 sahibiyim ve suat ustanın yönlendirmesi ile aracımı aldım ve gayette memnunun arazide hiç korkmadan kullanabiliyorum.

bekko' Alıntı:
bılgıler ıcın tesekkurler kursat bey, sızın arac nezaman hazır olur sabırsızlıkla beklıyoruz,

Sanırım 1 ay sonra biter :smiley:

ince hesap derken?
masraf mı?

camaro' Alıntı:
vx80 kullanıcısı olarak tavsiyem ince hesap yaparsanız bu aracı sakın kullanmayın, ikinci araç olarak kullanacaksanız inanın dünyada daha iyisi yok.

Ziya Beye sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.

e bende farklı bişey söylememiştim :smiley:

Ben ikinci araç olarak düşünüyorum ancak kürsat beyin yazdıklarıdan sonra biraz düşünmeye başladım sonuçta haklı arabayı alıp hemen arkasından bi sorun çıkarıp karşıma 1500-2000 liralık bi fatura gelirse arabayı hemen satmayı düşünürmüyüm ? ??? 14-15 yaşında yorgun araç bunlar her an masraf çıkarabilir. yada çıkabilir mi ? bunlara tam karar veremiyorum aklıma suzuki geliyor 2004-2005 grand bitane alıyım daha az km daha yeni araç basamak olur benim içinde hem biraz tecrübe edinirim sonra vx80 veya vx100 almak daha kolay olabilir. iki gündür kafamda sırf bu konu var tam bayram öncesi işlerimide aksattım.

hobbo' Alıntı:
Ben ikinci araç olarak düşünüyorum ancak kürsat beyin yazdıklarıdan sonra biraz düşünmeye başladım sonuçta haklı arabayı alıp hemen arkasından bi sorun çıkarıp karşıma 1500-2000 liralık bi fatura gelirse arabayı hemen satmayı düşünürmüyüm ? ??? 14-15 yaşında yorgun araç bunlar her an masraf çıkarabilir. yada çıkabilir mi ? bunlara tam karar veremiyorum aklıma suzuki geliyor 2004-2005 grand bitane alıyım daha az km daha yeni araç basamak olur benim içinde hem biraz tecrübe edinirim sonra vx80 veya vx100 almak daha kolay olabilir. iki gündür kafamda sırf bu konu var tam bayram öncesi işlerimide aksattım.

http://www.4x4dergi.com/2011/02/25/4x4-arac-alirken.html

:smiley:

Azla yetinmeyi biliyosaniz suzi alabilirsiniz sizi uzmez ekonomikdirde ama ben yetinmem milletin arkasindanda bakamam diyorsaniz 80 derim. Guç kapinizda dursun gun gelir ararsiniz ailenizle geziye gider gittiginiz yerde çamura girersiniz. Bunu şimdide yapabilirsiniz ilerdede 4 lastik yeter. Ama suzi alirsaniz 4 lastik birde araç lazim :smiley:
HA suzide bir 80 kadar çamurda gider ama o zaman araç yolda gidemez.
İşin ozu 80 le 150/160 kampiniza gidersiniz. kampta içinde yatarsiniz. Kamp içi gezilerine katilirsiniz. Tekrar basar evinize donersiniz bunlari tek bir araçda sunabilen tek araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri