Piknik - Keşif Gezisi (5 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,368

sduran

Kamp III
Yer
konya
Web
homepage.mac.com
Arkadaşlar merhaba

Bu pazar herkes dinlenmekten yana oy kullandığı için biz bir grup yerinde duramayanlar

1- sduran + 3kişi + kido
2- elnino + 1kişi
3- yücel + 1 kişi
4- corehunn

hadi bari gidelim piknik yapalım dedik :smiley:
Dedik demesine de off road zehirini almış 4 arkadaş bir araya gelirde piknikte yemekler bitince naapar ???
işte cevabı buldugu yakın bir yere dalar ve 5 saat çıkmak için uğraşır
Nadir abinin bi sözü aklıma geldi birden
Allah akıl fikir versin hepinize ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: 5 ağustos piknik gezisi ?

abi bu off road yapanlara maaş bağlayan bir yer var mı ya? bu hafta bu dördüncü oldu :D :D :D

sanırım bu konudaki en iyi sponsor olma konusunda en hızlı ilerleyen Yücel' in babası :smiley: :smiley: ;D

DSC05518.jpg

DSC05534.jpg

DSC05538.jpg

DSC05542.jpg

DSC05546.jpg

DSC05571.jpg

DSC05578.jpg

DSC05599.jpg

DSC05602.jpg

Ynt: 5 Ağustos Piknik Gezisi ?

az kaldı az...
biraz daha özencik yapmaya devam ettiğiniz zaman hepinizin plakalarını, eşkallerini ormancılara, candarmaya vercem kollayın bunları diye :D

Çok güzel bir etkinlik olmuş...

Arkadaşlar; bu gezide Serkana kestiğim makbuzlar sayesinde zengin olucam ama nedense saklanıyor bu bilgiler :D :D :D

Fatihcim; sanırım serkan Amerika ya karşı; baksana bu tür önemli bilgiler gizli saklı tutuyor :D :D Şu fotoğrafları gönder de alem görsün Amerikanı :D

harika bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler...

bu arada etabı tamamlayan tek aracın serkan olduğunuda belirtelim..yiğidi öldür hakkını yeme.her nekadar 5.2 nin katkıları olsada.. :D

abi yine bugünü sanayide geçirdim ne olacak benim halim :smiley:
yakında babamdan daha iyi bir sponsor bulmam gerekecek yoksa bu gidişle evdende iştende kovacak beni
her şey bir yana çok güzel bir gündü gerçekten bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum
aman ha suzuki aynası kırmayın serviste hazır yokmuş 4 gün dediler bizde aynayı tamir edip taktık ( istersen takmada o şelide götür aracı sıkımı :smiley: )

elnino' Alıntı:
harika bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler...

bu arada etabı tamamlayan tek aracın serkan olduğunuda belirtelim..yiğidi öldür hakkını yeme.her nekadar 5.2 nin katkıları olsada.. :D
Teşekkür ederim Fatih :smiley:
ama şunu unutmamak gerekir ki off road dayanışma ve yardımlaşma sporudur ve sizlerin desteği olmasa ben hiç bi etabı bitiremem :smiley:
herkese takrar teşekkür ederim güzel dostlukları ve paylaşımları için

Güzel bir gün geçirdiğiniz belli. Ancak, bir fotoğraf karesi eksik gibi geldi bana.
Korhan'ın uyuklarken çekilmiş fotoğrafları yookk :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR