Piknik ve Türkler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,810
Ynt: Piknik ve Türkler

Piknik sezonu başladı...İnşallah bu sene ormanlarımız yanmaz...Ayrıca bu yaz daha çok dikkat etmek lazım...Son yılların en sıcak yazını yaşayacağız sanırım...

Sadece orman değil,nerede yeşillik varsa piknik alanı olarak değerlendiriliyor. Malesef... İki metre uzağında otobüsler,arabalar geçer ama, millet çimenlere uzanıp piknik yapar... Bir de o, parklarda bulunan, şadırvanlara giren çocuklar ve onları gururla seyreden anneler...

İnşallah azalır öyle görüntüler.

Ben temennimi yazmıştım, ama kötü haber gecikmedi...Yine başladı yangınlar...Şimdi haberlerde Fethiye'de orman yangını çıktığını söyledi...

Piknik ,Tüp, Mangal ,Kasetçalar...Yurdum piknikçisinin kare ası...olmazsa olmazları.Ayağında ki yırtık terlikle karısının , koşuşan döküntüler halindeki çocuklarının yutkunarak baktıkları mangalın üzerindeki kilolarca bifteğin, köftenin,pirzolanın tüm rüzgar altında oturanlara verdiği o muhteşem duman la karışık ezilmişlik haykırışlarının inanılmaz konseri ...O Türkün Türke protein gösterisi, o sünger gibi her çalanı emen beyinler,
o dinlenmeye hiç ihtiyacı olmayan boş kafalar.. pikniğe ne yapmaya geldinizki ...
RÜZGAR

inönü yaylasına ilk kamp yapmaya gittiğimiz günü hiç unutamıyorum, yoğun iş hayatının stresini atacak olmanın, tabiyatla kucaklaşacak olmanın heyecanıyla aceleden en uygun yer tespit edip cadırlarımızı kurduk. O gece meteor yağmuru var, tabiyatın bu muhteşem oyununa kendimizi kaptırıp tek kelime konuşmadan ruhumuzu tabiyatın o sessiz güzelliğine kaptırmışız, aman allahım oda ne ateş ederek bir grup motorlarla yaylaya giriş yaptılar....(sinerjinin kaçtığı andır)
Artık yıldızlar beynimde kayıyordu sabaha kadar kemençe çalıp ateş ettiler.(Kemençeyi yerinde dinlemeyi severim)bu günkü durumla tabiri caiz ise filistin kıvamında mermi ve top sesleri eşliğinde uykuya daldık. Herşey bitecek sanmıştım sabah olunca. Herşey bitecekti ama ne mümkün;
neden geldiniz?
O arabalarınızdaki müzik neden sonuna kadar açık?
Yakar top oynayacak, tavla oynayacak yeriniz yokmuydu? olmadı çocukları rahat bırakın!!! koşsunlar birde onlara vurup bağırtmayın........... aceleden çadırlarımızı toplayıp alan temizliğini yapıp bölgeyi terkettik daha sonra piknikci kitlesinin gelmediği inönü yaylasına yakınbir yayla bulup kampımızı artık oraya kuruyoruz.
Hapishane gelen bu şehirden sık sık kaçıp açık görüşe dağlara kaçıyorum karşılaştığım piknikci tiplerle karşılaşmamanız dileğiyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.