yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 30,107 Tepkime Puanı 6,230 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Nis 2014 #1 Evet arkadaşlar İstanbul'a da gittim piri ile işte fotoğraflarım:
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 30,107 Tepkime Puanı 6,230 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Nis 2014 #2 Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi İstanbul'da Avrupa yakasına geçtim ve Taksim'i gezdim.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 30,107 Tepkime Puanı 6,230 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Nis 2014 #3 Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi İstiklal her zamanki gibi çok güzeldi ertesi gün de sahile indim ve gezdim.
Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi İstiklal her zamanki gibi çok güzeldi ertesi gün de sahile indim ve gezdim.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 30,107 Tepkime Puanı 6,230 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Nis 2014 #4 Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Dönüş...
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 1 Nis 2014 #5 Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Ne PİRİ imiş bu , Valla bravo Siz yakında dünya turuna da çıkarsınız Tebrik ederim.
Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Ne PİRİ imiş bu , Valla bravo Siz yakında dünya turuna da çıkarsınız Tebrik ederim.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 30,107 Tepkime Puanı 6,230 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Nis 2014 #6 Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Teşekkür ederim. İnşallah çıkarım Dünya turuna bir gün, o zamana kadar Türkiye'yi gezeceğim. Ayrıca Dünya turu için başka bir motorsiklet kullanırdım eğer çıkabilseydim Tercihim Yamaha YBR125 olurdu. Türkiye için Piri iyidir. Selamlar...
Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Teşekkür ederim. İnşallah çıkarım Dünya turuna bir gün, o zamana kadar Türkiye'yi gezeceğim. Ayrıca Dünya turu için başka bir motorsiklet kullanırdım eğer çıkabilseydim Tercihim Yamaha YBR125 olurdu. Türkiye için Piri iyidir. Selamlar...