KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Faydalari Aşagıda yazdıgım gıbıdır . uygulama konusunda pek bır bılgım yok ama turbonun basıncına göre secılıyor dıye bılıyorum.
Ayağınızı gazdan çektiğinizde Dump Valve hemen devreye girerek turbonun bastığı havayı dışarı verir, bu sayede turbonun önceden bastığı hava geri tepmeyeceği ve bir geri basınç uygulamayacağı için pervane yavaşlamaz, sizin de tekrar gaza bastığınız anda pervane yavaşlamamış olduğu için turbo basıncı hemen tepe noktasında ulaşır ve siz ani gazdan çekme ve basmalar arasında performans kaybı yaşamamış olursunuz.
Dump Valve'in faydaları?
* Turbo pervanesi üzerindeki olumsuz geri basıncı önleyerek turbonun ömrünü uzatır.
* Turbo pervanesinin hızının yavaşlamasını engelleyerek turbo basıncını sürekli yüksek tutar. Yüksek turbo basıncı yüksek güç anlamına gelir.
* Gazdan çekme ve gaza basma arasındaki eski ısınmış havayı dışarı verip yeni, soğuk havayı içeri aldığı için artı güç sağlar.
Merhaba Arkadaşlar,
ssanyong actyon sport aracımı alalı 1 ay kadar oluyor.
bundan 12 sene önce spor, benzinli ve turbo bir aracım vardı,
daha türkiyede blow off bilinmezken benim aracımda vardı ve hem performans düşmüyordu
hem de sesi insana haz veriyordu.
yeni aracımı aldıktan sonra ben de bu araca blow off uyarmı diye düşünmedim değil hani?
duyan ve bilen varsa paylaşırsa sevinirim,
selamlar
Hocam aracınız fabrika çıkışı turboluysa zaten blow off valf var sadece sessiz çalışıyor.
siz bunu seslisi ile değiştireceksiniz. yakıttüketim farklılığınız olmaz sadece sesi duymak için daha agresif kullanım yaparsınız. buda biraz yakıtınızı size bağlı olarak değiştirir.
Benim aracım subaru forester 2.0 turbo benzinli. bende çok düşünüyorum
Hocam aracınız fabrika çıkışı turboluysa zaten blow off valf var sadece sessiz çalışıyor.
siz bunu seslisi ile değiştireceksiniz. yakıttüketim farklılığınız olmaz sadece sesi duymak için daha agresif kullanım yaparsınız. buda biraz yakıtınızı size bağlı olarak değiştirir.
Benim aracım subaru forester 2.0 turbo benzinli. bende çok düşünüyorum
bahsettiğiniz parça Dumpvalve bov değil...
konu ile ilgili olarak bir alıntı yayınlamak isterim.
dumpvalve ve blov of valve aynı şeymidir...Değildir
Neden? Cunku fabrikanin koydugu valf, bu gelen havayi disariya vermek yerine, turbonun agzindaki hortuma yerlestirilmis bir y-baglantisi ile, direk turbo girisine veriyor. Peki bu adamlar manyak mi? Biz bu fazla havadan kurtulmak istiyoruz, onlar tekrar sisteme veriyorlar? Degiller, onlar biliyor ki, bu turbonun agzina gelen hava, MAF sensoru tarafindan olculuyor. MAF sensoru , sicaklik ve atmosferik basinc sensoru ile birlikte calisarak beyne (ECU) diyor ki, "su anda benim hizamdan bilmem kac gram hava gecti, yogunlugu bu sicakligi bu" Beyin de ne yapiyor? Bu gelen havaya denk olarak icerdeki tablolarda (MAP) yazan miktar kadar benzini enjektorlere gonderiyor. Fabrika valfinin turbo agzina, fakat MAF sensorunun arkasindan verdigi hava, zaten olculmus bir miktar oldugu icin sisteme zarar vermiyor. Fakat, siz bu olculmus havayi "cuff" diye disariya verirseniz ne oluyor? Beyin o hava kadar yakiti zaten yollamis bulundu, ani zengin karisim, silkeleme, egzozda siyah duman, size yol su elektrik babinda geri donuyor. Cuff'lamanin odediginiz gizli faturasi bu.
Dizellerde hele land dizelde bu çok problem olmaz. silkeleme tekleme falan yapmaz tahminimce
kömür atsan yakıyo sonuçta.
bizim benzinli turbolarda sıkıntı olabiliyormuş genelde. bide lpg falan...
Dizellerde hele land dizelde bu çok problem olmaz. silkeleme tekleme falan yapmaz tahminimce
kömür atsan yakıyo sonuçta.
bizim benzinli turbolarda sıkıntı olabiliyormuş genelde. bide lpg falan...