Reno 12 buggy yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burkayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,748

Etiketler

Ynt: Reno 12 buggy yapımı

kolay gelsin arkadaşım yavuz arkadaşın dediği gibi bu tür işlerde köşebent değilde dairesel malzemeler deha mukavemetlidirler amma işlamasi ve açılılı kesimler ve her parçayı kaynatmadan önce yerine alıştırmalar epeği zor bir iştir bitince görürüz erhalde

İlginiz içine teşekkür ederim. Mukavemet konusunda haklısınız ama destek noktalarının iyi tespit edilmesi mukavemeti artıracağı kanısındayım. Projeniz içinde sizi tebrik ederim. Zor bi rproje kolay gelsin.

sağol yavuz kardeşim sanada kolay gelsin ben biraz büyük oynadım bakalım sonuç olumlu olacak inşeallah

maşallah fabrika gibi çalışmışsın tebrik ederim benimde biraz bilgiye ihtiyacım olacak mümkünse bu tam bağımsız hdrolik direksiyon konusunda bilgin varsa bu sistemi biraz açarmısın

evet bencede haklısın amma daha büyüğnü merak edersen ]uradan bakabilirsin http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/

İatros' Alıntı:
Emeğinize sağlık Rifat bey.
Trafikte de kullanmışsınız sanırım, polislerden çekinmediniz mi?
öncelikle sizden özüriliyorum sanırım gözden kaçırmışım sorunuzu. yoksa başka bir amacımyoktu. Sorunuza gelince elbette polislerden çekiniriz. sadece o gün muhabir arkadaşların çekimleri dolayısı ile trafiğe bir defalık çıktım. onun haricinde arazide offroad amaçlı kullanıyorum. Saygılarımla.

Rica ederim, sorun yok o zaman. Size keyifli sürüşler dilerim.

hocam buggy bir haaaarika çok beğendim.elinize sağlık.