Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egecili Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,929

Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)

arkadaslar merhaba umarim o aksam herkes evine rahatca gidebilmstir..biliyorsunuz bende de*kirmizi cj5) mars motoru arizasi vardi..herkesi yolcu ettikten sonra ormanda bir yerde bir arkadasla giderken motor aniden sustu..neyse ki dik bir yere kadar vincledik ve arabayi calistirabildik:smiley: o aksam bizim de basimiza gelmyen kalmadi acikcasi..

herkese selamlar

Taskin

torlak_t' Alıntı:
arkadaslar merhaba umarim o aksam herkes evine rahatca gidebilmstir..biliyorsunuz bende de*kirmizi cj5) mars motoru arizasi vardi..herkesi yolcu ettikten sonra ormanda bir yerde bir arkadasla giderken motor aniden sustu..neyse ki dik bir yere kadar vincledik ve arabayi calistirabildik:smiley: o aksam bizim de basimiza gelmyen kalmadi acikcasi..

herkese selamlar

Taskin

o gün gerçekten maceralı bir gündü sizinde sağsağlim dönebilmenize sevindim gecenin bi saati genel olarak da telefonların çekmediği bir bölgede şansızlık yaşamak pek hoş değil.
o gün yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

torlak_t' Alıntı:

herkese selamlar

Taskin

Merhaba o gün açıkçası herkes için şanssızlık oldu. En çok da benim başıma gelen şanssızlığın payı var. Range Rover o gün sustu ve hala doğru düzgün çalıştıramadık. Ancak sizin yardımlarınıza teşekkürler. Açıkçası gecenin o vakti uzaktan gelen CJ 5 sesi içimizde bir umut doğmasına sebep oldu. Ama nafile. İki defa bizim için geri döndüğünüz için teşekkürler. Umarım range düzelir de bu sefer batmadan bozulmadan rastlaşabiliriz.
Beykoz off road kulübüne selamlar
Ege

Arkadaşlar keyifli geziler dilerim, özellikle mangala bakarken yutkunmadım dersem yalan olur.
İki sorum olacak, sorularım bilgisizliğim ve acemiliğimdendir, kusura bakmayın. İlki battığınız yerde su çok derin görünmüyor, kendi eğitimim için nasıl davranmak gerekirdi?
İkincisi rangenin arızasını bir tarafa bırakırsak diğer araçlara eşlik edebilmiş. Arazi donamımı varmı, yoka olmasa da performansı idare edermi?
Şimdiden teşekkürler

fclef' Alıntı:
Merhaba o gün açıkçası herkes için şanssızlık oldu. En çok da benim başıma gelen şanssızlığın payı var. Range Rover o gün sustu ve hala doğru düzgün çalıştıramadık. Ancak sizin yardımlarınıza teşekkürler. Açıkçası gecenin o vakti uzaktan gelen CJ 5 sesi içimizde bir umut doğmasına sebep oldu. Ama nafile. İki defa bizim için geri döndüğünüz için teşekkürler. Umarım range düzelir de bu sefer batmadan bozulmadan rastlaşabiliriz.
Beykoz off road kulübüne selamlar
Ege

Umarim bir ance sorunu bulursunuz:smiley:.

Taskin

Sorun bulundu. Ama parça tamiri ya da yeni parça bekliyoruz. ECU yandı, aynı zamanda LPG ECU'su de sizlere ömür...

BEYKOZ OFFROAD CLUB
arkadaşlar yeni buldum sizi öncelikle geçmiş olsun çok güzel bir ekip güzel bir gezi illaki aksilikler olucak buda off-road güzel yanları diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR