kız babası
Kamp III
Ynt: Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım..
Bedava sucuk ekmekte varmı
Bedava sucuk ekmekte varmı
yok ama sabah acr loftta buluşabilirizlynx255' Alıntı:Teşekkürler. Kordinat var mı acaba?
Olmazmı bizi beklerler kesin ;Dkız babası' Alıntı:Bedava sucuk ekmekte varmı
Atıl kurt arkadaşlar birebir navigasyon gibi tarif etmişler sen hala kordinat varmı diye soruyorsun senin atıl kurt kordinatsızda bulur yolu merak etme ;Dlynx255' Alıntı:Teşekkürler. Kordinat var mı acaba?
ben pazar sabah 10.30 gibi orda olurum acr lofttalynx255' Alıntı:Saat kaç diyelim?
Güzel fikir. Orada ne lazım olur peki, ne almalı?JUNİOR' Alıntı:ben pazar sabah 10.30 gibi orda olurum acr loftta
orda migros da var gereken alışverişi yaparsınız
hekes kendine ne lazımsa onu alır yani ne seviyorsalynx255' Alıntı:Güzel fikir. Orada ne lazım olur peki, ne almalı?
sen gel merak etme aktıvasyon kesın olur hem tanısırız bıdahakı gezımız çok daha ıyı gecerfreelander99' Alıntı:son buluşma planı ve gün içi aktivite planı belli olunca, aktivite kısmına katılmayı planlıyorum,
lakin saat itibariyle 2.köprü trafiğine kalıp saatlerimi trafikte harcamaktan da çekiniyorum.
gezinti için düşünülen bir rota var mı?
cevap yazdık bakın yukarı ama okumamışsınız belliJUNİOR' Alıntı:ben pazar sabah 10.30 gibi orda olurum acr loftta
orda migros da var gereken alışverişi yaparsınız