Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATMACA53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,391

ATMACA53

Profesyonel Fotoğrafçı, OffRoad çu (TA9AMP)
Web
www.yolyok.com
Telsiz Çağrı Kodu
TA9AMP
Merhaba dostlar..
Derneğimiz kurulmuştur. Sayfası tasarım aşamasında fakat facebook sayfası aktif haldedir. Siz değerli dostlarımızı önce facebook sayfamıza ve etkinkiklere bekliyoruz. Doğu karadenize ne şekilde olursa olsun yolu düşen tüm dostlar bize ulaşsın lütfen. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
http://www.facebook.com/pages/R%C4%B0ZE-OFF-ROAD-KURTARMA-TAKIMI/210762928965089?sk=wall

Etiketler
Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

Selamlar
çok çok güzel bir haber.. hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ülkemiz de, hobilerin "yasal platformlara" taşınması, çok önemli "bence"... reha

hayırlı uğurlu olsun. etkinlikleriniz daim olsun.inşallah yolumuz düşer

Bayramı takiben rizede memlekette olacağım.Bu süre için bana off road aracı lazım.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Olacak birileri varsa yönlendirebilirmisiniz.Antalyada yaşıyorum normalde ve Defender 110 un aracım var.
05324085806

Baronat' Alıntı:
Bayramı takiben rizede memlekette olacağım.Bu süre için bana off road aracı lazım.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Olacak birileri varsa yönlendirebilirmisiniz.Antalyada yaşıyorum normalde ve Defender 110 un aracım var.
05324085806

Rize'de off road donanımlı bir araç kiralayabileceğiniz bir yer neyazıkı yoktur. Off road donanımlı olmasın derseniz 4x4 bulmanız mümkün. Fakat bizlerin gezilerinde illa aracınız olması gerekmez sizleride yanımıza alabiliriz. Derneğin şuanki facebook sayfasında iseniz gezilerden haberdar olabilirsiniz. Geldiğinizdede özelden mesaj atın buluşup tanışalım neler yapabileceğimizi istişare ederiz. saygılar.

selamlar,
butun hemserılerıme hayırlı ugurlu olsun,bol camurlu gunler.... :smiley:

Hayırlı, uğurlu olsun, tüm arkadaşları tebrik ederim, bol çamurlu ancak kazasız, belasız nice etkinlikler dilerim, aracımı 2 hafta önce Rize'den aldım, eksiklerini gideriyorum, kısmet olursa ben de Kars'tan etkinliklerinize aracımla iştirak ederim, tekrardan Rize offroad ailesine tebrikler....

hemserilerime hayirli ugurlu olsun , gelince bende etkinliklere katilirim insallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR