Arifbey.
birkaç ay öncesine kadar şehirde değildim.
bu nedenle sayfanızı yeni gördüm.
Becerinizi bir solukta izledim imrendim.
hem becerinize hem imkanlarınıza iki açıdanda kutlarım.
Ağaçta denemez ama demirde aynı noktadayız Farklı amaçalar için ürettiğim bir römorkum var.
Sizden aldığım ahaşap cesaretiyle hayata geçirmeyi düşünüyorum.
Bir çok yönü sizinkini kopyalamak olacak.[SIZE=78%]Gezi bölümü hariç,[/SIZE]
[SIZE=78%] yaşamakta olduğum kalp yetmezliği o irtifalarda rahat hareket imkanı vermiyor.[/SIZE]
Öylesi yayla notlarını hasretle sizlerden bekliyeceğim.
Becerinizi ve alçakgönüllülüğünüzü samimiyetimle kutlarım bir gün karşılaşmak dileğiyle.
SELAMLAR.
Öncelikle geç de olsa Sn. ugureralp ve BİBS'e teşekkür ederim.
Sn. NİVACI samimi mesajınız için teşekkür ederim.
Burdaki paylaşımlardan ben çok faydalandım, birileride benim paylaşımlarımdan faydalanırsa bunda mutluluk duyarım.
Burada olmaktan dolayı bir çok dost edindiğimi de düşünüyorum.
"bir gün karşılaşmak dileğiyle" selamlar.
Benim içinde önemli olan "yolda" olmak, şu an bunla, yarın başka bir şeyle olabilir."Yolda" iken birileri ile tanışıp dostluklar kurulması ise çok güzel.
Cavid bey,
Ne zamandır elim deymedi, size yazmaya.
Başından beri adınızı yanlış yazdığımı, sizin yazdığınız bir yazıyı okuduktan sonra hayretle fark ettim.
Özür dilerim "Cavid" bey.
Cavid bey,
Ne zamandır elim deymedi, size yazmaya.
Başından beri adınızı yanlış yazdığımı, sizin yazdığınız bir yazıyı okuduktan sonra hayretle fark ettim.
Özür dilerim "Cavid" bey.
Bu ikincisi oluyor yanılmıyorsam; Hüseyin B. Pelit Ağabey (Rüzgar) da dile getirmişti bir süre önce...
Avatarda da yazıyor adım; her yazımın altında da var ama çeşitli nedenlerle görülmüyor demek ki... :
Cavid Sezen
Not: Manisa nüfus memuru ve babamın ortak suçu bu; Farsça özgün şekline bağlı olarak "Cavid" yazmışlar kütüğe. Oysa Türkçe'de sözcük sonuna kural olarak yumuşak harf gelmez (ayrık birkaç örnek var); "Cavit" olarak kayıt yapılması gerekirdi.