fclef
Ana Kamp
- Mesajlar
- 77
- Tepkime Puanı
- 0
Merhabalar 87 model Range Rover Classic V8 auto sahibiyim. Aracın üzerindeki lastikler öldüğü için lastik almam lazım. Üzerinde Goodyear Wrangler A/T R 245/70/16 var ancak ben 225/75/16 düşünüyorum. Çok ağır off-road yapmıyorum bu sebeple lastiğin yol performansı (ıslak zeminlerde yol tutuş, fren ve sesi) de önemli. Bu sebeple A/T en makul seçim gibi görünüyor. Zira forumda okuduğum kadarıyla M/T lastikler özellikle yağmurlu havalarda pek güvenli değilmiş. Ancak off-road'da da yolda bırakmayacak kadar agresif desenli olsun istiyorum. Bunlar isteklerim tabii işin en önemli yanı da bütçe. Aklımda olan ilk lastik BF Goodrich T/A ancak bu lastik biraz pahalı geliyor açıkçası, FALKEN'in de güzel lastikleri var ama bunlar da pahalı. Internette Silverstone AT 117 buldum açıkçası makul geldi bu lastik hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de nankang N 830 var ama pek olumlu şeyler okumadım yabancı forumlarda. Daha yüksek fiyatlı olmasına rağmen Maxxis MA 751 ve MT 753 (çamur olmakla birlikte dişleri MT 754 Buckshot Mudder kadar derin değil) hakkında bilgi verebilir misiniz? Buckshot mudder asfaltta nasıldır.
Özetle makul fiyatlı ve orta dereceli off road ve asfaltta güvenli sürüş sağlayabilecek ne tür ve marka bir lastik önerirsiniz?
Saygılar
Özetle makul fiyatlı ve orta dereceli off road ve asfaltta güvenli sürüş sağlayabilecek ne tür ve marka bir lastik önerirsiniz?
Saygılar

