Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,635

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Sen nasıl ve neden bir landcıyla ortak olursun (sanki bu muhabbetlere cok girip tarafmışım gibi :smiley: ) ??? Yaa sizde ortak olursanız biz nasıl ve nerden izlicez kapışmaları :smiley:

Alpaslan ?

Bu sonucu hiç hesaba katmadım. Az önce de onun şikayetini ettim zaten. İyi bir fikir değilmiş.. Bozuyorum ortaklığı.. Bide peşine sataşayım. Kıııızzz cadıııı!! ;D ayrıldık ona göre...

Nerde benim sayın ulan Ayhan beyim. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu sonucu hiç hesaba katmadım. Az önce de onun şikayetini ettim zaten. İyi bir fikir değilmiş.. Bozuyorum ortaklığı.. Bide peşine sataşayım. Kıııızzz cadıııı!! ;D ayrıldık ona göre...

Nerde benim sayın ulan Ayhan beyim. ;D
..........ben dedim sana hacıvat bizim elektriğimiz bize yeter ama gözün döndü aldın başını gittin kal şimdi ayazda ben dedimmmm ;) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak unutma bide ''ishaks'' var.. O kadar naz yapma. Bulurum bi psikopat elbet.. Sitede dolu... ;D
..........yok yok kemancı kız ...şeker kız ........... ;)...land cı kız ..... ;)....... derken sen sen olmaktan çıktın kal biraz böyle bakalım kim sahip çıkcak sana ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..........yok yok kemancı kız ...şeker kız ........... ;)...land cı kız ..... ;)....... derken sen sen olmaktan çıktın kal biraz böyle bakalım kim sahip çıkcak sana ;D ;D

Bak naz yapmaaaaa!! Sahipçıkanım olur benim. Sen kalırsın açıkta.. Nedir bu senin uzatılan zeytin dalını geri çevirme takıntın bea.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak naz yapmaaaaa!! Sahipçıkanım olur benim. Sen kalırsın açıkta.. Nedir bu senin uzatılan zeytin dalını geri çevirme takıntın bea.. ;D
.........keçiye dal uzatıyorsunuz sizde be abicim ..gülerlerrrr ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Ortağım hakkında düzgün konuş kaRRRdeşim! Ne o kız mız.. Hitap şeklimize dikkat edelim. Aysim hanım de, jeadevi hanım de. Alpaslan beyin çok saygıdeğer ortağı de.. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ortağım hakkında düzgün konuş kaRRRdeşim! Ne o kız mız.. Hitap şeklimize dikkat edelim. Aysim hanım de, jeadevi hanım de. Alpaslan beyin çok saygıdeğer ortağı de.. ;D ;D ;D

varya toplasanız bi ortak etmiyomusunuz siz ha...bi arkamızı donduk satan satana....dallar uzatmalar...kucaklasmalar...beni arada kaynatmalar...sukur ki land cilerde yok boyle adamlar :p

jaidevi' Alıntı:
varya toplasanız bi ortak etmiyomusunuz siz ha...bi arkamızı donduk satan satana....dallar uzatmalar...kucaklasmalar...beni arada kaynatmalar...sukur ki land cilerde yok boyle adamlar :p

Daha ne yapayım bea 46 yıllık biricik dostum Ayhan beyfendiyi sattım senin için. Saçımı süpürge ettim yine yaranamadım bea... Nankör hatun milletinin insanları sizi...

jaidevi' Alıntı:
...........aysin.jaidevi.alpaslan beyin saygideğer......... ortağı hanım efendi. ben sizin ortak oluşunuza ve tek taraflı ayrılmanıza şahit oldum ve döneceksende dönme dedim beni neden onunla bir tutuyorsunuz ;D.....ismi inşallah doğru yazmışımdırr ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Daha ne yapayım bea 46 yıllık biricik dostum Ayhan beyfendiyi sattım senin için. Saçımı süpürge ettim yine yaranamadım bea... Nankör hatun milletinin insanları sizi...

valla ben ayhan la ortak olma kararı aldım...kecilere ortak dal uzatalım diye :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
...........aysin.jaidevi.alpaslan beyin saygideğer......... ortağı hanım efendi. ben sizin ortak oluşunuza ve tek taraflı ayrılmanıza şahit oldum ve döneceksende dönme dedim beni neden onunla bir tutuyorsunuz ;D.....ismi inşallah doğru yazmışımdırr ;D

Yazmasınızda önemli değil o kadar yurtdışında yaşamış biri için çok iyi bile ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR