Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,660
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
Ben daha napiimki....adamı kimse sevmiyo...biri de cıkıp alpaslanım benim.....kocum demedi....3 gundur daha napiim ben...???

Ortak sen bakma bana yapılan muameleye. Herkes benden nefret eder gibidir ama hepside beni sever. Bensiz yapamazlar. 2 gün girmeyeyim siteye depresyona girerler... Kafasında saç kalmayan üye var ben siteyi terk ettim zannedip ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ortak sen bakma bana yapılan muameleye. Herkes benden nefret eder gibidir ama hepside beni sever. Bensiz yapamazlar. 2 gün girmeyeyim siteye depresyona girerler... Kafasında saç kalmayan üye var ben siteyi terk ettim zannedip ;D

Canım benim o ben gelmeden önceydi....Farketmedinmi hala?

ufukozkan' Alıntı:
Ben kac kere yazdim Kocum diye Lutfen yaneeeeeeee :D :D

Buda ayrı konu mesela koyduk o kadar JEEP'cileri temsil ettik birincilik aldık diye kano madalyası resmini ( ki hayatımda ilk kez binmiştim) Millet tebrik etsin diye. Herkes makaraya aldı Ufuk abi hariç. Ama şimdi özelden atılam tebrik mesajlarını yazsam buraya ayıp olur. Yani aynı şey oldu nefret eder gibi yaptılar millete karşı ama çok seviyorlar ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Buda ayrı konu mesela koyduk o kadar JEEP'cileri temsil ettik birincilik aldık diye kano madalyası resmini ( ki hayatımda ilk kez binmiştim) Millet tebrik etsin diye. Herkes makaraya aldı Ufuk abi hariç. Ama şimdi özelden atılam tebrik mesajlarını yazsam buraya ayıp olur. Yani aynı şey oldu nefret eder gibi yaptılar millete karşı ama çok seviyorlar ;D

Jeep cilerde var cnm bi özelden calısma sekli...Tum jeep ciler bi msg attı ozelden banada...pek matrak bi durum degil yanii...:smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Arkadaslar ATV de bi yarisma var inanin yikilirsiniz Gulmekden :D

Abi nedir bu tv sevdan yaa! Yemin olsun belki hafta olmuştur tv'yi açmayalı.. Bırak şimdi yarışmayı marışmayı. Gideceksin iki gün sonra Alanya'ya Aysim gidecek Fethiye'ye. Kalacaz burada dımdızlak. Şurda iki üç biraradayken kaynatıyoruz işte... Ühüüü hüüü ben ne yapacağım sizsiz... Yer bu Sayın bursa beni... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi nedir bu tv sevdan yaa! Yemin olsun belki hafta olmuştur tv'yi açmayalı.. Bırak şimdi yarışmayı marışmayı. Gideceksin iki gün sonra Alanya'ya Aysim gidecek Fethiye'ye. Kalacaz burada dımdızlak. Şurda iki üç biraradayken kaynatıyoruz işte... Ühüüü hüüü ben ne yapacağım sizsiz... Yer bu Sayın bursa beni... ;D

Ben yeterim heryerden farketmediniz mi hala :D

alpaslan bey burda bu güne kadar hep yaptınız ve fırsat buldukça gene yapmaya devam ediyorsunuz ..yeni acemi diyor çömez diyor bunlar sizn tabirleriniz. Bu sefer aysin hanıma aynı yakşalımı yapıyorsunuz .Sizin bu tür davranışlarınızın birileri tarafından sanırım artık kontrol edilip size bir dur denilmesi lazım. LÜTFEN insanları bu şekilde ürkütüp küstürüp bu güzel ortamdan ve bilgilerden uzak tutmayın . KENDİNİZE biraz çeki düzen verin 8)

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Birazdan duman gelicek ve bir anısını anlatacak hemde Land'li ;D

genelde bir ZJ , 3-4 defender oluyor onun hikayelerde, Daha discoya bulaşmadı ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan bey burda bu güne kadar hep yaptınız ve fırsat buldukça gene yapmaya devam ediyorsunuz ..yeni acemi diyor çömez diyor bunlar sizn tabirleriniz. Bu sefer aysin hanıma aynı yakşalımı yapıyorsunuz .Sizin bu tür davranışlarınızın birileri tarafından sanırım artık kontrol edilip size bir dur denilmesi lazım. LÜTFEN insanları bu şekilde ürkütüp küstürüp bu güzel ortamdan ve bilgilerden uzak tutmayın . KENDİNİZE biraz çeki düzen verin 8)

Bakınız sayın Bursa moderatörlük teklifi aldığım şu günlerde karar verme aşamasındayken bu tip söylemleriniz rencide edici oluyor. Biraz daha uslubunuza dikkat ederseniz sizin için daha hayırlı olur. Bir sabah kalktığınızda kamp 1 e düşmüş bulmayın kendinizi. Verimli forumlar dilerim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR