Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,612
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
...........aysin.jaidevi.alpaslan beyin saygideğer......... ortağı hanım efendi. ben sizin ortak oluşunuza ve tek taraflı ayrılmanıza şahit oldum ve döneceksende dönme dedim beni neden onunla bir tutuyorsunuz ;D.....ismi inşallah doğru yazmışımdırr ;D

ayhan beyciğim azıcık daha sabretseydiniz bi msg altta size saygımı gostermekteyim ;)

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
valla ben ayhan la ortak olma kararı aldım...kecilere ortak dal uzatalım diye :smiley:
...........kısmet derim düşünmek lazım kendini geliştirmen lazım ....çirkeflikte iyisin ama.....eksiklerin var sabretmen lazım yoksa olur bu sitenin kabusu oluruz ...ama beklemek lazımmm ;D ;D

jaidevi' Alıntı:
ayhan beyciğim azıcık daha sabretseydiniz bi msg altta size saygımı gostermekteyim ;)

Ama işte dayanamadı kurtlandı .Hakkını kaybetti.. Yine ne kadar şirret biri olduğunu ispatladı. Bu arada noktalama işaretlerinin bu salınık! hali benim mesajınızın iyi bir mesaj mı yoksa kötü bir mesaj mı olup olmadığına karar vermemi zorlaştırıyor Sayın Bursa.... ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...........kısmet derim düşünmek lazım kendini geliştirmen lazım ....çirkeflikte iyisin ama.....eksiklerin var sabretmen lazım yoksa olur bu sitenin kabusu oluruz ...ama beklemek lazımmm ;D ;D

imla'lardan anladıgım kadarıyla iyi bisey diyosunuz sanırım :p

alpaslanepli' Alıntı:
Ama işte dayanamadı kurtlandı .Hakkını kaybetti.. Yine ne kadar şirret biri olduğunu ispatladı. Bu arada noktalama işaretlerinin bu salınık! hali benim mesajınızın iyi bir mesaj mı yoksa kötü bir mesaj mı olup olmadığına karar vermemi zorlaştırıyor Sayın Bursa.... ;D

ya varya aynı anda aynı tarz msg..tebrik ediyorum sizi alphi bey....31 mayıs dogumlumusunuz yoksa? :p

ayhanbursa' Alıntı:

Bende ishaks i klonlayıp birini Bursa'ya birini İzmir'e yollamazsam... Hatta iki haftaya kalmaz ben İzmir'e gideceğim zaten. Alırım İshaks'i kanadın biri tamam. Bursa'da motorcuları bir organize etmeme bakar bu iş....

jaidevi' Alıntı:
ya varya aynı anda aynı tarz msg..tebrik ediyorum sizi alphi bey....31 mayıs dogumlumusunuz yoksa? :p

Ya aynı gün doğmamızdan yada Ayhan beye karşı duygularımızın bir oluşundan. Zaten normal bir insan Sayın Bursa'nın yazım tarzını eleştirir. Ben diğer üyelerimiz neden bu konuya değinmiyor şaşırıp kalıyorum ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya aynı gün doğmamızdan yada Ayhan beye karşı duygularımızın bir oluşundan. Zaten normal bir insan Sayın Bursa'nın yazım tarzını eleştirir. Ben diğer üyelerimiz neden bu konuya değinmiyor şaşırıp kalıyorum ;D

Cünkü benim ingilizce karakterlerime takmıs durumdalar...:smiley:

jaidevi' Alıntı:
imla'lardan anladıgım kadarıyla iyi bisey diyosunuz sanırım :p
........ortak olmamıza çok zamanda yok aslında kendini ispat et ..alpaslanı alt et buyur kahve senin içindekilerle ;) ;D

jaidevi' Alıntı:
Cünkü benim ingilizce karakterlerime takmıs durumdalar...:smiley:
..........ama sizn ingilizce karakterinizde takılmıycak gibi değilki bir defa çok soğukkkk ;D

ayhanbursa' Alıntı:
........ortak olmamıza çok zamanda yok aslında kendini ispat et ..alpaslanı alt et buyur kahve senin içindekilerle ;) ;D

Ben daha napiimki....adamı kimse sevmiyo...biri de cıkıp alpaslanım benim.....kocum demedi....3 gundur daha napiim ben...???

ayhanbursa' Alıntı:

Bir dahaki denemnizde belki bir tutam daha yaklaşırsınız Sayın Bursa.. Yine olmadı yine olmadı.. Ama inanıyorum gün gelecek sizinde yüzünüz zafer suyuyla yıkanacak.. Gün gelecek sizde bugün güneş benim için doğdu diyeceksiniz.!!! ühü hüüü çok duygulandım çok. Açayım mı bi gazoz ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..........ama sizn ingilizce karakterinizde takılmıycak gibi değilki bir defa çok soğukkkk ;D

bi dahakine kalplerle süslüycem kenarlarını...daha şirin gelicek sizlere...:p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.