KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamlar
İbrahim Edirne'den.
ilk olarak şehir içerisinde günlük ihtiyacımı karşılayacak bir araç alma sevdamın sonucu olarak şimdi buradayım. Maalesef hanımdan bize pek araç düşmüyor. bu arada yanlış anlamaya karşı hemen ifade etmek isterim doğaya ve off roada karşı hep meraklıydım. tesadüfi olarak bu siteyi ve üyelerin uzmanlık derecesindeki bilgi ve becerilerini okudukça ağzım bir karış açık kaldı diyebilirim. Elbette su an forumu hatmetmekle ve bir şeyler öğrenme çabası içerisindeyim, halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. bu bilgi kaynağı için hepinize teşekkür ederim.
İyi günler
:.................... halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. ................................ibraam ilk günler ne sevimliymişsin sen yaaaa ........alpaslan bu adam cin oldum sanıyor dimi hiç çarpilmadı kayırıyoruz onu anlamıyooo deliiii ;D
Allah Allah yahu arkadaş nazikliğinden utananıda burada görüyorum. Yahu tamam burası kahve ve Ayhan gibi insanlığından utanacağın kişiler var doğrudur. Ama güzel her yerde güzeldir mekan gözetmez. Gayet hoş bir mesaj kızacak utanacak bir şey yok. Ben seni yüceltmek için koydum onu ;D
:.................... halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. ................................ibraam ilk günler ne sevimliymişsin sen yaaaa ........alpaslan bu adam cin oldum sanıyor dimi hiç çarpilmadı kayırıyoruz onu anlamıyooo deliiii ;D
..gene seviye zabitalarımı geldi of yaaa gelin iki laf yapalım olmaz neden bizde seviye yok gidin şikayet edin nnnnnnnnn ....nediyorlar...bide kapak olsun ...ötekide mağdurmuşşşş...ama bu sayfayı seyretmediği akşam yokkkkkk........biz hiç bakmıyoruzzzz .nerden attın gene bu lafı alppp
Merhabalar, adım Alpaslan ortopedik özürlüler için kişiye özel imalat yapan biriyim. 1978 İstanbul doğumluyum. İş yerim Bahçelievler evim ise İkitelli de. evliyim 3 yaşında bir kızım var. 93 model 5.2 chereokee sahibiyim. Amacına hitap etme hususunda bu kadar isabetli bir site daha görmedim bu sebeple hemen üye oldum. Aranızda olmaktan çok mutluyum tüm üyelere saygıyla selamlar..