Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,436

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Öyle sonradan düzeltmekle olmuyor bu işler. Ve hala tecrübesizsin ki konuyu açana bakmadan cevaplar veriyorsun ;D
.....la kim konjuyu açan ofsayt mı düştümmmmm

jeep topic de vitara cı konu açar ona da gider ayhan cevap verir saf seni
;D

ilkakdeniz' Alıntı:
selamlar
İbrahim Edirne'den.
ilk olarak şehir içerisinde günlük ihtiyacımı karşılayacak bir araç alma sevdamın sonucu olarak şimdi buradayım. Maalesef hanımdan bize pek araç düşmüyor. bu arada yanlış anlamaya karşı hemen ifade etmek isterim doğaya ve off roada karşı hep meraklıydım. tesadüfi olarak bu siteyi ve üyelerin uzmanlık derecesindeki bilgi ve becerilerini okudukça ağzım bir karış açık kaldı diyebilirim. Elbette su an forumu hatmetmekle ve bir şeyler öğrenme çabası içerisindeyim, halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. bu bilgi kaynağı için hepinize teşekkür ederim.
İyi günler

İbrahim

Ayhan bi gün bir gün böyle bir mesajın olabilecek mi senin he. İnsan olabilecekmisin sen bir gün ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
;D
.ulen gene tufaya geldik ..ben cıgara içeyim :mad: ;D ;D...........jeep bölümüne vitara...vallaa

alpaslanepli' Alıntı:
niye abi sizin orada eczaneler dağlarda da arazi aracıylamı gidiliyormuş bir tek.. :smiley: Sen dönüşte birde büyük alırsın artık ;D

aynen öyle sendende birşey saklanmıyor ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan bi gün bir gün böyle bir mesajın olabilecek mi senin he. İnsan olabilecekmisin sen bir gün ;D

cümlelerdeki akışı ve kelimelerin kullanılışı ile zenginliğini hisset ayhan bir gün sende yazabilirsin ;D

ulan alpi ben sana burnundan ciğer yedirmezsem var ya ne olayım ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
;D
:.................... halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. ................................ibraam ilk günler ne sevimliymişsin sen yaaaa ........alpaslan bu adam cin oldum sanıyor dimi hiç çarpilmadı kayırıyoruz onu anlamıyooo deliiii ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
cümlelerdeki akışı ve kelimelerin kullanılışı ile zenginliğini hisset ayhan bir gün sende yazabilirsin ;D

ulan alpi ben sana burnundan ciğer yedirmezsem var ya ne olayım ;D

Allah Allah yahu arkadaş nazikliğinden utananıda burada görüyorum. Yahu tamam burası kahve ve Ayhan gibi insanlığından utanacağın kişiler var doğrudur. Ama güzel her yerde güzeldir mekan gözetmez. Gayet hoş bir mesaj kızacak utanacak bir şey yok. Ben seni yüceltmek için koydum onu ;D

ayhanbursa' Alıntı:
:.................... halen teoride olan bir makine alma ve onu kendime göre dizayn etme planım mutlak suretle reele aktarılacaktır. İşte o zaman siz değerli arkadaşların her türlü yardımına muhtaç olacağım ki bu kesin. ................................ibraam ilk günler ne sevimliymişsin sen yaaaa ........alpaslan bu adam cin oldum sanıyor dimi hiç çarpilmadı kayırıyoruz onu anlamıyooo deliiii ;D

Ya bu mesajını görmeden kitledim sana bir altta kusura bakma artık ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan'cım. caNNım. Hadi sigara yasağı yüzünden camdan bakan misafirlerimiz var çay servisi yap bakayım. Ama seviyeli olsun haaa ;)
..gene seviye zabitalarımı geldi of yaaa gelin iki laf yapalım olmaz neden bizde seviye yok gidin şikayet edin nnnnnnnnn ....nediyorlar...bide kapak olsun ...ötekide mağdurmuşşşş...ama bu sayfayı seyretmediği akşam yokkkkkk........biz hiç bakmıyoruzzzz .nerden attın gene bu lafı alppp :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
Merhabalar, adım Alpaslan ortopedik özürlüler için kişiye özel imalat yapan biriyim. 1978 İstanbul doğumluyum. İş yerim Bahçelievler evim ise İkitelli de. evliyim 3 yaşında bir kızım var. 93 model 5.2 chereokee sahibiyim. Amacına hitap etme hususunda bu kadar isabetli bir site daha görmedim bu sebeple hemen üye oldum. Aranızda olmaktan çok mutluyum tüm üyelere saygıyla selamlar..

İbraaam bak buda benim ki geçmişimizden utanmayalım dimi ama ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR