Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,456

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Kiminle arkadaş olduğuna dikkat edecen horozum ;D

senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot
amerikancılık mı yapıyorsunuz arkadaşım
ford da amerikan hemde ilk amerikan nabeeeer

ilkakdeniz' Alıntı:
senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot

ona bakarsan chraysler de artık fiatın malı yani italyan ;D yazdırma şimdi bana henry fordun tarihini ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot

züğürt tesellisi işte ;D Bursadan geliyor ama seninkiler. Varsa Exproler'in tamam başımızın üstünde yerin var.. Başımızın derken zabitler rapora yazmasın lütfen. Bildiğin BAŞ! kafa,ser manasındaki ;D Seviyeyi düşürmeyelim lütfen ;D

dakaltan' Alıntı:
ona bakarsan chraysler de artık fiatın malı yani italyan ;D yazdırma şimdi bana henry fordun tarihini ;D

aman diyeyim. Henry fordu karıştırma. Bir gün bunun bir yerinemi kaçmış ne tam hatırlamıyorum. Duygusal bağları var.. Laf deme haa ;D

Ahtapot-rakı mesajı Ahmet abiye özeldi... Sana kuyuda tandır kebap rakı var. Alacağın olsun... Virüse de simit alırız dönüşte ;D

dakaltan' Alıntı:

arkadaşım amerika doğumlu bilmem ben, o henry den alıcak bi tamponum var zaten, transit baslamış 1961 de Jeep in kendisi kadar eski
google translate yapma bana wiki den

dakaltan' Alıntı:
Ahtapot-rakı mesajı Ahmet abiye özeldi... Sana kuyuda tandır kebap rakı var. Alacağın olsun... Virüse de simit alırız dönüşte ;D

valla mı kardeşim benim ;D

dakaltan' Alıntı:

Virüs öpsün sizi... Sizemi takılcam lan ben oralarda saplar.. Bodruma git kayıkçıyla güreşciyle fordcuyla takıl yok yaaa. Ne işim var Bodrum'da o zaman. Zeytinburnu sahilinde dolu sizden. Ahtapotta sizin olsun kuyu tandırda.. Ben portakallı pekin ördeğimi yerim daha münasip kişilerle ;D

alpaslanepli' Alıntı:
aman diyeyim. Henry fordu karıştırma. Bir gün bunun bir yerinemi kaçmış ne tam hatırlamıyorum. Duygusal bağları var.. Laf deme haa ;D

henry ford kaçmadı tamponu kaçtı ;D

dakaltan' Alıntı:
Ayıpsın ne demek, noterden dönüşte gideriz yemeğe ;D Simit de virüsün komisyonu ;D

hadi leennnnn
burda sakız recaiden beleş yiyorum ben
adam beni gördümü şeytan görmüş gibi oluyor zati
;D