Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,526

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Kiminle arkadaş olduğuna dikkat edecen horozum ;D

senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot
amerikancılık mı yapıyorsunuz arkadaşım
ford da amerikan hemde ilk amerikan nabeeeer

ilkakdeniz' Alıntı:
senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot

ona bakarsan chraysler de artık fiatın malı yani italyan ;D yazdırma şimdi bana henry fordun tarihini ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
senle olduk nolduuuu
hani rakı ahtapot

züğürt tesellisi işte ;D Bursadan geliyor ama seninkiler. Varsa Exproler'in tamam başımızın üstünde yerin var.. Başımızın derken zabitler rapora yazmasın lütfen. Bildiğin BAŞ! kafa,ser manasındaki ;D Seviyeyi düşürmeyelim lütfen ;D

Ahtapot-rakı mesajı Ahmet abiye özeldi... Sana kuyuda tandır kebap rakı var. Alacağın olsun... Virüse de simit alırız dönüşte ;D

dakaltan' Alıntı:
ona bakarsan chraysler de artık fiatın malı yani italyan ;D yazdırma şimdi bana henry fordun tarihini ;D

arkadaşım amerika doğumlu bilmem ben, o henry den alıcak bi tamponum var zaten, transit baslamış 1961 de Jeep in kendisi kadar eski
google translate yapma bana wiki den

dakaltan' Alıntı:
Ahtapot-rakı mesajı Ahmet abiye özeldi... Sana kuyuda tandır kebap rakı var. Alacağın olsun... Virüse de simit alırız dönüşte ;D

Virüs öpsün sizi... Sizemi takılcam lan ben oralarda saplar.. Bodruma git kayıkçıyla güreşciyle fordcuyla takıl yok yaaa. Ne işim var Bodrum'da o zaman. Zeytinburnu sahilinde dolu sizden. Ahtapotta sizin olsun kuyu tandırda.. Ben portakallı pekin ördeğimi yerim daha münasip kişilerle ;D

alpaslanepli' Alıntı:
aman diyeyim. Henry fordu karıştırma. Bir gün bunun bir yerinemi kaçmış ne tam hatırlamıyorum. Duygusal bağları var.. Laf deme haa ;D

henry ford kaçmadı tamponu kaçtı ;D

dakaltan' Alıntı:
Ayıpsın ne demek, noterden dönüşte gideriz yemeğe ;D Simit de virüsün komisyonu ;D

hadi leennnnn
burda sakız recaiden beleş yiyorum ben
adam beni gördümü şeytan görmüş gibi oluyor zati
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR