alpaslanepli' Alıntı:Abi sende viskiyi çekiyorsun sabaha kadar. Sonra Sabah namazını kılıp dükkanı kapıyorsun.. Enterasan adamsın... ;D
Yok hocam nissan başımın tacı (baskı balatası hariç) çok sevmeme rağmen nissan servisinin bizene kardeşim garanti kapsamında değil diyerek 30 bin km. de iki kez cebimden (800TL-800TL) gidince en sonunda sattırdılar bana ...Imhoof' Alıntı:Hafif hafif haraketlenmeler başlamış gerçekten sanırım aranıza girmek için avatarımı değiştirmeliyim nissan arması işi bozuyor![]()
ufukozkan' Alıntı:![]()
dun oyle oldu dimi
![]()
![]()
ayhanbursa' Alıntı:alp sen ateşin ortasında bırakıyorsun beni hoş yanmam ama ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yok hocam nissan başımın tacı (baskı balatası hariç) çok sevmeme rağmen nissan servisinin bizene kardeşim garanti kapsamında değil diyerek 30 bin km. de iki kez cebimden (800TL-800TL) gidince en sonunda sattırdılar bana ...
Valla öyle oldu...![]()
Imhoof' Alıntı:Servisin azizliğine bende uğradım şimdi bostancıoğluna gidiyorum memunum. Çok elektronik makineler servise giriyor araç bilgisayara bağlayıp derdini kendi söylüyor ya, şimdiye kadar birşey çıkmadı ama garantiden çıkınca birden bütün sorunları söylemeyeceğini nerden bileceğizyoksa benimki paranoya mı?
alpaslanepli' Alıntı:Abi benimkide garanti kapsamındaydı ama baskı balata değil dediler. aldılar daha 20 binde giden baskı balata için 800 lira mı... sonra araç 35 bine gelince haydiiii bi daha.. Sürücü hatası demiyorlar mı bide. Hayatım da iki kez baskı balata yedim. oda bunda... 4 ayda iki kere 800'ü verince soğudum.. Ama bunu saymazsak kalitesi hala aklımda....
Imhoof' Alıntı:Çok tatsız bir aksaklık olmuş mümkün olduğu kadar servislerin eline düşmemek lazım. Kalitesi ve sağlamlığı yeter zaten ama kıyamadım araziye sokmaya geçen ki jeep gezisinde geçtiğimiz parkuru deneyecektik korktum su geçişlerinden malum sensörler pek pahalı![]()
alpaslanepli' Alıntı:Öyle abi bu ülkede yeni arabayla off-road ne yazık ki lüks kaçıyor. Parça çok pahalı. Hele japonlar maşallah. Toyota yedek parça fiyatlarını inceledim geçen. Aman aman aman... Heleki elektronik bir parça lazımsa sensördü beyindi falan eyvah eyvah...
Imhoof' Alıntı:Tabi aksesuar da öyle, Tarotodan ağlayarak çıktımadam gibi modifiye ettikten sonra sağa sola da rahatça vurulmaz ki, neyse yarın willys çıkıyor artık bir sonraki gezide takılırım peşinize
Sifir aldik arabanin akusu 1 hafta calismayinca bitiyor Inanilmaz ama gercek servis degistirdi bu ucuncu aku bakalim ne olacakImhoof' Alıntı:Evet en güzeli çift araç ilk başta maliyeti fazla ama zamanla amorti eder gibi geliyor. Her arızada servise götürünce işin zevki de kalmaz sanki