Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 552,549
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Hafif hafif haraketlenmeler başlamış gerçekten sanırım aranıza girmek için avatarımı değiştirmeliyim nissan arması işi bozuyor :smiley:

Etiketler

Imhoof' Alıntı:
Hafif hafif haraketlenmeler başlamış gerçekten sanırım aranıza girmek için avatarımı değiştirmeliyim nissan arması işi bozuyor :smiley:
Yok hocam nissan başımın tacı (baskı balatası hariç) çok sevmeme rağmen nissan servisinin bizene kardeşim garanti kapsamında değil diyerek 30 bin km. de iki kez cebimden (800TL-800TL) gidince en sonunda sattırdılar bana ...

ufukozkan' Alıntı:
:D :D dun oyle oldu dimi :D :D

Valla öyle oldu... :smiley:

alp sen ateşin ortasında bırakıyorsun beni hoş yanmam ama ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok hocam nissan başımın tacı (baskı balatası hariç) çok sevmeme rağmen nissan servisinin bizene kardeşim garanti kapsamında değil diyerek 30 bin km. de iki kez cebimden (800TL-800TL) gidince en sonunda sattırdılar bana ...

Valla öyle oldu... :smiley:

Servisin azizliğine bende uğradım şimdi bostancıoğluna gidiyorum memunum. Çok elektronik makineler servise giriyor araç bilgisayara bağlayıp derdini kendi söylüyor ya, şimdiye kadar birşey çıkmadı ama garantiden çıkınca birden bütün sorunları söylemeyeceğini nerden bileceğiz :smiley: yoksa benimki paranoya mı?

Imhoof' Alıntı:
Servisin azizliğine bende uğradım şimdi bostancıoğluna gidiyorum memunum. Çok elektronik makineler servise giriyor araç bilgisayara bağlayıp derdini kendi söylüyor ya, şimdiye kadar birşey çıkmadı ama garantiden çıkınca birden bütün sorunları söylemeyeceğini nerden bileceğiz :smiley: yoksa benimki paranoya mı?

Abi benimkide garanti kapsamındaydı ama baskı balata değil dediler. aldılar daha 20 binde giden baskı balata için 800 lira mı... sonra araç 35 bine gelince haydiiii bi daha.. Sürücü hatası demiyorlar mı bide. Hayatım da iki kez baskı balata yedim. oda bunda... 4 ayda iki kere 800'ü verince soğudum.. Ama bunu saymazsak kalitesi hala aklımda....

alpaslanepli' Alıntı:
Abi benimkide garanti kapsamındaydı ama baskı balata değil dediler. aldılar daha 20 binde giden baskı balata için 800 lira mı... sonra araç 35 bine gelince haydiiii bi daha.. Sürücü hatası demiyorlar mı bide. Hayatım da iki kez baskı balata yedim. oda bunda... 4 ayda iki kere 800'ü verince soğudum.. Ama bunu saymazsak kalitesi hala aklımda....

Çok tatsız bir aksaklık olmuş mümkün olduğu kadar servislerin eline düşmemek lazım. Kalitesi ve sağlamlığı yeter zaten ama kıyamadım araziye sokmaya geçen ki jeep gezisinde geçtiğimiz parkuru deneyecektik korktum su geçişlerinden malum sensörler pek pahalı :smiley:

Imhoof' Alıntı:
Çok tatsız bir aksaklık olmuş mümkün olduğu kadar servislerin eline düşmemek lazım. Kalitesi ve sağlamlığı yeter zaten ama kıyamadım araziye sokmaya geçen ki jeep gezisinde geçtiğimiz parkuru deneyecektik korktum su geçişlerinden malum sensörler pek pahalı :smiley:

Öyle abi bu ülkede yeni arabayla off-road ne yazık ki lüks kaçıyor. Parça çok pahalı. Hele japonlar maşallah. Toyota yedek parça fiyatlarını inceledim geçen. Aman aman aman... Heleki elektronik bir parça lazımsa sensördü beyindi falan eyvah eyvah...

alpaslanepli' Alıntı:
Öyle abi bu ülkede yeni arabayla off-road ne yazık ki lüks kaçıyor. Parça çok pahalı. Hele japonlar maşallah. Toyota yedek parça fiyatlarını inceledim geçen. Aman aman aman... Heleki elektronik bir parça lazımsa sensördü beyindi falan eyvah eyvah...

Tabi aksesuar da öyle, Tarotodan ağlayarak çıktım :smiley: adam gibi modifiye ettikten sonra sağa sola da rahatça vurulmaz ki, neyse yarın willys çıkıyor artık bir sonraki gezide takılırım peşinize

Imhoof' Alıntı:
Tabi aksesuar da öyle, Tarotodan ağlayarak çıktım :smiley: adam gibi modifiye ettikten sonra sağa sola da rahatça vurulmaz ki, neyse yarın willys çıkıyor artık bir sonraki gezide takılırım peşinize

heh işte onu diyecektim yap parça olarak üzmeyecek bir araç diye. Yapmışsın zaten :smiley:

Yeni araclar cok guzel de binilmiyor
Bizde bir suzuki grand vitara var 2009 daha 3000 de
Cok dik ve virajli bir yolda ama asfalt
Performansina bittim teker bi kere bile cirt demedi cok basarili
Ama araziye mumkun degil sokamazsiniz Yazik yaaa

Evet en güzeli çift araç ilk başta maliyeti fazla ama zamanla amorti eder gibi geliyor. Her arızada servise götürünce işin zevki de kalmaz sanki

Imhoof' Alıntı:
Evet en güzeli çift araç ilk başta maliyeti fazla ama zamanla amorti eder gibi geliyor. Her arızada servise götürünce işin zevki de kalmaz sanki
Sifir aldik arabanin akusu 1 hafta calismayinca bitiyor Inanilmaz ama gercek servis degistirdi bu ucuncu aku bakalim ne olacak
Benim jeep e 1 ay elini surme tek marsda calisir kocaoglan :smiley:

1 haftada bitmesi imkansız ama , aküleri üzerinize bağlayıp servisi patlatmakla tehdit ettiniz mi? :smiley:

Kocaoğlanın önündeydik şile gezisinde üzerimize doğru yuvarlanan bilmemkaç kiloluk 38lastiklerin görüntüsü yeterince ürkütücü :smiley: bence artık hep siz önden gidin kurtarın bizi bu stresten. Biz cj'nin içinde su geçişlerinde nefesimizi tutarken sizin kupanızın ıslanmamasını söylemiyorum zaten :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR