Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,743
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
Jeep cilerde var cnm bi özelden calısma sekli...Tum jeep ciler bi msg attı ozelden banada...pek matrak bi durum degil yanii...:smiley:
.......teessüf etsem yeridir heralde ;)

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Bakınız sayın Bursa moderatörlük teklifi aldığım şu günlerde karar verme aşamasındayken bu tip söylemleriniz rencide edici oluyor. Biraz daha uslubunuza dikkat ederseniz sizin için daha hayırlı olur. Bir sabah kalktığınızda kamp 1 e düşmüş bulmayın kendinizi. Verimli forumlar dilerim ;D
...Gene aynı tehtid uslup sert hiç bir şey yapamazsa özelden ağıza alınmıyacak kötü kelimeler lütfen bir çıkıp dur desin bu adama ..... :eek:

ayhanbursa' Alıntı:
abi bana ne yazdın pardonn neden yazdın ;D ;D ;D ::smiley: ;D

Abi sen bir ara yazmamışmıydın bilmem kac yıl Kanada mı bir yerde kaldım dıye ? Yoksa alıntıymıydı o ? Heh tebrık ederım yazı fazlalığından dolayı benim devrelerde yandı en sonunda ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi nedir bu tv sevdan yaa! Yemin olsun belki hafta olmuştur tv'yi açmayalı.. Bırak şimdi yarışmayı marışmayı. Gideceksin iki gün sonra Alanya'ya Aysim gidecek Fethiye'ye. Kalacaz burada dımdızlak. Şurda iki üç biraradayken kaynatıyoruz işte... Ühüüü hüüü ben ne yapacağım sizsiz... Yer bu Sayın bursa beni... ;D
Ne yapayim yaaa Takildiniz birbirinize Ayhan beyle Araniza bide defender geldi Ayni muhabbet donuyo bende tv ye verdim kendimi :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
...Gene aynı tehtid uslup sert hiç bir şey yapamazsa özelden ağıza alınmıyacak kötü kelimeler lütfen bir çıkıp dur desin bu adama ..... :eek:

Sizi zirve yapan bininci mesajınızı bana ithafen atmanız beni bahtiyar etti beyfendi. Her ne kadar seviyesiz bir mesajda olsa zirve oluşunuza vesile olmak mutluluk verici. Verimli forumlar dilerim ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Abi sen bir ara yazmamışmıydın bilmem kac yıl Kanada mı bir yerde kaldım dıye ? Yoksa alıntıymıydı o ? Heh tebrık ederım yazı fazlalığından dolayı benim devrelerde yandı en sonunda ;D

Yahu Özgür boşver be abicim izahatı mizahatı bak sen alışık değilsin. Bu ayhan beyfendiyle fazla diyalog çarpıntı yapar. Bırak ne anladıysa anladı bea ;D

Ya niye kızıyorsunuz arkadaşlar karagöz ile hacivat oynatıyoruz bedava daha ne istiyorsunuz. Yorulan parmaklar bulanan gözler bizimkisi. Siz yudumlayarak içeceğinizi yayım yayım takip ediyorsunuz. Ben kapak koycak mesaj atladım mı diye stres içindeyken ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.