Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,169
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Oh be söyledim rahatladım. Amma zor oluyordu. İki laptop yanyana. Bir ordan yazbir burdan. Hatlar karışıyordu bazen ....
.........BUNUDA YAPTIYSAN yuh sana peki benim buluştuğum çay içtiğim okız kimdiiii ;D ;D ;D

Etiketler

Bide demedi deme aynı ip adresinden iki üyeliği farkedince moderatörler atacaklar seni üyelikten. Sonra dejavunun kare kökü diye açarsın bir yeni üye kaydı.. Zirveden anakampa haydeee... ;D

DEJAVUU' Alıntı:
yok yok sen adam olmazsın illa herkese yardım edeceksin ama hep böyle kal saf temiz dobra ... az sonra gelirim ....................demedi deme........... ;)
...................bu arkadaş bile çözdü seni be blader ama katlanamdı kaçtı gitti ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
DEJAVUU daki çift u ne Biri DEJAVU ismini almış mı yoksa. Hayır almışsa tanışmak isterim...
evet dejavu ismi var çift uu koymak zorunda kaldım ama yardım severliğin ve bilgi paylaşımı için verdiğin mücadele hoş tu gerçekten sen burayı seviyorsun insanlarıda..................nasıl dediğin gibi yazabildimmi ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
evet dejavu ismi var çift uu koymak zorunda kaldım ama yardım severliğin ve bilgi paylaşımı için verdiğin mücadele hoş tu gerçekten sen burayı seviyorsun insanlarıda..................nasıl dediğin gibi yazabildimmi ;D ;D ;D

Onu bunu bırakta. Bak istersen imlaya dikkat edebiliyormuşsun. ;D

yetişin klon üyeler var....
;D ;D ;D

(siz devam edin arkadaşlar kendi adım ben cok memnunum sizin sohbetinizden)

ilkakdeniz' Alıntı:
yetişin klon üyeler var....
;D ;D ;D

(siz devam edin arkadaşlar kendi adım ben cok memnunum sizin sohbetinizden)

Hocam lütfen sağ altta moderatöre bildir tıkı var. Bir bildirirmisiniz. Ben arkadaşı şikayet ettim ama bir elin nesi var iki elin sesi var demişler ;D

sen onu bunu bırakta kahve çok boş bende kaçıcam yarın sen ne yapcan bu gün bi baktım çok durgundu heryer sen sataşamıyonda bir yerlere ;D

şimdi bi hesap edeyim bursa-edirne arasıııııı ::smiley:
tamamdır hocam nerden şikayet ediyorduk.
;D ;D ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
sen onu bunu bırakta kahve çok boş bende kaçıcam yarın sen ne yapcan bu gün bi baktım çok durgundu heryer sen sataşamıyonda bir yerlere ;D

Yok bulaşmıyor değilim. Sakin de değil aslında .Land kahvesinde bugünkü şenlik. Hatta adapte olabileyim konuya diye diğer laptopu açmadım bile jaidevi olmadım 2-3 saattir. Yavuz abiyle işim zoe oluyor iki üyeyi aynı anda idare edemiyorum.. Ne kacacan hemen yarın pazar.

alpaslan nasıl oldu bu iş, sen ilk gelenlere böyle yapmazdın sert yapardın hatta ...Kan çekti galiba....

Ben yarına program arıyorum kendime. Bursa mı yapsam Edirne mi Kırklarelimi bilmiyorum.. Çilingoza gidecektim iptal ettim. Boştayım şuan. Birilerini organize edersem yapacağım bir şeyler..

anerkad' Alıntı:
alpaslan nasıl oldu bu iş, sen ilk gelenlere böyle yapmazdın sert yapardın hatta ...Kan çekti galiba....
.yok bende denedim sert çıkacakmı diye ama bu sefer dejavu dejavu sessiz kaldı yaşlanıyor artıkk bu abiii ;D

anerkad' Alıntı:

Babacım ne gördüysek büyüklerimizden onu yapıyorum ben. Üşenmeden erinmeden yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok geyik yapıyorsun diyorlar. Bilsinler ki sitenin işe yararlılığı adına gerektiğinde böyle luzumsuz insanlar ;D için bile mesai harcıyorum işte...

alpaslanepli' Alıntı:
Ben yarına program arıyorum kendime. Bursa mı yapsam Edirne mi Kırklarelimi bilmiyorum.. Çilingoza gidecektim iptal ettim. Boştayım şuan. Birilerini organize edersem yapacağım bir şeyler..
...yavrum üç beş gün bilemedin 1 hafta yokum denize kacıcam ondan sonra boşum nasıl organize yaparız bakalım ben belki ist ye atlar gelirimm bi çay alacağım var sendennn

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.