Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,063
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

DEJAVUU' Alıntı:
.... evet evettt iyi düşünmüşsünüz ;D ;D

İnanmıyorsun değil mi? kabusun oldum bir ara iyi düşün.. Buda ipucu olsun.. Şimdi hem gerçek kimliğimle fazla aktifim. Hem land kahvesi var. Hem Jeadevi oluyorum hemde bu diğer söylemediğim şey. Yetişemiyorum. O yüzden biraz boşladım sende unutuverdin o kabus günlerini hey yavrum hey ;D

Etiketler

alpaslanepli
alpaslan
Zirve

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..
« Yanıtla #253 : Dün 21:52:15 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: DEJAVUU, Tarihi: Dün 21:44:26
.Benim tam anlıyacağım gibi bir şey yazmamışsınız . Ama sanırım kötü bir şey değildir .Diye umut ederim

Merak etmeyin tabiki kötü bişey değil.. Bizim bir üyemiz var ayhanbursa isimli. Noktalamaları sizin gibi kullanıyor ve aynı konularıın tekrar tekrar açılmasına çok takıktır. Sizde bu noktalama tarzı ile bu konuya hassasiyeti gündeme getirince adını anmış olduk.
.........ha bide bu var çok güzeldiii ;D ;D

bu arada arkadaşlar burası yeri değil belki ama ..sonuçta buda sohbet olacak oksijen sensörümün biri bozuk bunu değiştirmem yakıtın az yakmasına yada başka birşeye faydalı olurmu? teşekkür ederim. :-[

alpaslanepli' Alıntı:
İnanmıyorsun değil mi? kabusun oldum bir ara iyi düşün.. Buda ipucu olsun.. Şimdi hem gerçek kimliğimle fazla aktifim. Hem land kahvesi var. Hem Jeadevi oluyorum hemde bu diğer söylemediğim şey. Yetişemiyorum. O yüzden biraz boşladım sende unutuverdin o kabus günlerini hey yavrum hey ;D
.........yok canımmm blöf yapıyorsunnnn ??? :smiley:

GC 99' Alıntı:
bu arada arkadaşlar burası yeri değil belki ama ..sonuçta buda sohbet olacak oksijen sensörümün biri bozuk bunu değiştirmem yakıtın az yakmasına yada başka birşeye faydalı olurmu? teşekkür ederim. :-[
lp g ile kullanıyorsanız hiç bir faydası olmaz bunu yazayımda bilgi kalmasın içimde

GC 99' Alıntı:

Oksijen sensörü yakıta giren hava oranıyla ilgisi olduğu için. Yakıt tüketimini arttırması olası bir sebep. Değiştirmekte fayda var. Tabi sadece tüketim değil. Motor performansınıda direk etkiler. Veriminide azaltır. Motoru yorar.

evet lpg ile kullanıyorum . teşekkürler tekrar.

evet bende öyle tahmin ettim yakıtın yanmasına yardımcı oluyor bi şekilde etlkiler diye düşündüm . siz devam edin lütfen :D

GC 99' Alıntı:
evet lpg ile kullanıyorum . teşekkürler tekrar.
ya yanlış bilgi vermiş olmayalım neden dedim mondeo da o olayı yaşıyorum lpg li olduğu hiç bir şey fark etmedi yok ben karıştırmıyayım alp bey konuyu alsın ben dağıttımm

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhanım bursam ne diyosun açıklayayım mı? Sokağa çıkabilecekmisin? ;D
....muhalefetin bir lafı var biliyormusun açıklamazsanız ...... diye sen bilirsin o lafııı................ bu arada kanal d yi açınnn

ok. tekrar teşekkürler ikinizede alpaslan bey sizde açıklayın artık zaten şaka yerini buldu herhalde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR