eksperoto
yinede yaşamak herşeye rağmen
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
canım sigara çekti sanırsam
canım sigara çekti sanırsam
ishaks' Alıntı:Kahveye bak be tam kahve olmuş. hep zararlı şeyler .
Her yıl 100 bin insanımızı sigaradan kaybediyoruz.
Dünyada yılda 5 milyon kişi sigaradan dolayı ölüyor
Dünyada her yıl 1,8 milyon kişi alkolden dolayı ölüyor
Sigaranın ülkemize toplam maliyeti yıllık 100 milyar dolar
tabi yakıt bu arada tekletme yapmıyacak..su eklenmiyecek...iyi istasyondan alınacak...duman' Alıntı:alp yakıt çok önemli.
duman' Alıntı:alp yakıt çok önemli.
Alpaslan yanma yanma, çok üzülürüm..... Sağol.... Ben güzellikleri, benim için verilen tavizleri unutmam.....alpaslanepli' Alıntı:Eh be Alp anladık içkiden ve yanında ne zıkkımlanılıyorsa meze olarak ondan iyi anlıyorsun.. Tamam anladık.. Ulan senin için 32 yıllık ömrümün en istikrarlı prensibini çiğnedim ya yanıyorsam ona yanıyorum.
Bunlar ölenler . Birde sağ kalanlar var işte onlarda bana geliyor.ishaks' Alıntı:Kahveye bak be tam kahve olmuş. hep zararlı şeyler .
Her yıl 100 bin insanımızı sigaradan kaybediyoruz.
Dünyada yılda 5 milyon kişi sigaradan dolayı ölüyor
Dünyada her yıl 1,8 milyon kişi alkolden dolayı ölüyor
Sigaranın ülkemize toplam maliyeti yıllık 100 milyar dolar
Közlenmiş patlıcan üstüne nar ekşisi..... Mmmmmmm......eksperoto' Alıntı:soğuk kızartmanın üzerine tanımam
patlıcanın içine babam düşse yerim hiç affetmem
afiyet olsun kardeşim.yarasınalpaslanepli' Alıntı:Abi tamam benimde yakıtım yanımda. Açtım şimdi.. Lipton ice tea green. Yeşil çay,nane ve limon.. İkide buz içine ohhh..
ulusotomotiv' Alıntı:diğerlerini bilmemde serkanla ikimiz çok sigara içiyoruz 1 saat oturduk 2 paket gitti)serkan az iç demiyeceğim az içeçek olsak zaten içerdik
)
ishaks' Alıntı:Bunlar ölenler . Birde sağ kalanlar var işte onlarda bana geliyor.
eksperoto' Alıntı:şöyle enteresan bir durum var eve girince sigara içmiyorum zevk vermiyor yarısında atıyorum
bide pazar günleri offroad hariç içmiyorum
gelde inan
ulusotomotiv' Alıntı:günde 3 paketten aşşa düşüremedim serkan ne yaptı isem
duman' Alıntı:alp yakıt çok önemli.
ulusotomotiv' Alıntı:günde 3 paketten aşşa düşüremedim serkan ne yaptı isem