Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,320

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ishaks' Alıntı:
Kahveye bak be tam kahve olmuş. hep zararlı şeyler .
Her yıl 100 bin insanımızı sigaradan kaybediyoruz.

Dünyada yılda 5 milyon kişi sigaradan dolayı ölüyor

Dünyada her yıl 1,8 milyon kişi alkolden dolayı ölüyor

Sigaranın ülkemize toplam maliyeti yıllık 100 milyar dolar

Yürü be abiii....
;D

diğerlerini bilmemde serkanla ikimiz çok sigara içiyoruz 1 saat oturduk 2 paket gitti :smiley:)serkan az iç demiyeceğim az içeçek olsak zaten içerdik :smiley:)

alpaslanepli' Alıntı:
Eh be Alp anladık içkiden ve yanında ne zıkkımlanılıyorsa meze olarak ondan iyi anlıyorsun.. Tamam anladık.. Ulan senin için 32 yıllık ömrümün en istikrarlı prensibini çiğnedim ya yanıyorsam ona yanıyorum.
Alpaslan yanma yanma, çok üzülürüm..... Sağol.... Ben güzellikleri, benim için verilen tavizleri unutmam.....

Artı....

Benim anlamadığım fuzili bi iş var mı şu fani dünyada.....?

Bişey daha biliyorum....

" Hepimizi yiyecek aynı böcek " .... töbe, töbe...... :smiley: Korktum şimdi.... Valla....

ishaks' Alıntı:
Kahveye bak be tam kahve olmuş. hep zararlı şeyler .
Her yıl 100 bin insanımızı sigaradan kaybediyoruz.

Dünyada yılda 5 milyon kişi sigaradan dolayı ölüyor

Dünyada her yıl 1,8 milyon kişi alkolden dolayı ölüyor

Sigaranın ülkemize toplam maliyeti yıllık 100 milyar dolar
Bunlar ölenler . Birde sağ kalanlar var işte onlarda bana geliyor.

eksperoto' Alıntı:
soğuk kızartmanın üzerine tanımam
patlıcanın içine babam düşse yerim hiç affetmem
Közlenmiş patlıcan üstüne nar ekşisi..... Mmmmmmm......

şöyle enteresan bir durum var eve girince sigara içmiyorum zevk vermiyor yarısında atıyorum
bide pazar günleri offroad hariç içmiyorum
gelde inan

ulusotomotiv' Alıntı:
diğerlerini bilmemde serkanla ikimiz çok sigara içiyoruz 1 saat oturduk 2 paket gitti :smiley:)serkan az iç demiyeceğim az içeçek olsak zaten içerdik :smiley:)

eksperoto' Alıntı:
şöyle enteresan bir durum var eve girince sigara içmiyorum zevk vermiyor yarısında atıyorum
bide pazar günleri offroad hariç içmiyorum
gelde inan

selam millet :D sigara demişken şu an nargile içiyorum muhteşem gidiyor valla :D

duman' Alıntı:
alp yakıt çok önemli.

87 oktan yetiyor bizim grand cherokeelere abi.... Fazla oktan boşa harcanan para.... 87' den yüksek oktanlı yakıtı koklayınca bizim PCM, hemen hava yakıt oarnını fakire çekiyor zaten, 87' ye ayarlı ya makina...

Yakıt diyince kudurdum gene, tekniğe bağladım.. İyi mi? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR