Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,414
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

anerkad' Alıntı:
Aklımda kalmasın söyliyeyim yere yaklaştırmak için de bisürü masraf ediliyor araçlara..ama tek kusur bana göre ön koruma..asfalt aracına yakışmıyo..

Sökeyim değil mi, bir de yan basamakların altına mavi neon düşünüyorum ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Asker kaçağı bu o yüzden. Bilmiyor raconu. Benim kırmızı boğa kalacak bir yerde he sıkıysa. Kaldığı yerde bırakırım. Ardıma da bakmam...

Eee o zaman senin de sanayi de bırakman gerekirdi arabayı. Ben kumda kalıyorum sen sanayide ;D (zorla kaşınıyon ama) Hastane soruma cevap alamadım ???

alpaslanepli' Alıntı:
Asker kaçağı bu o yüzden. Bilmiyor raconu. Benim kırmızı boğa kalacak bir yerde he sıkıysa. Kaldığı yerde bırakırım. Ardıma da bakmam...

kaldığın yeri söyle ben gider alırım fenamı 2 aracım olur ;D

dakaltan' Alıntı:
Ben gittim, gördüm, kaldım geldim. Gitmeden ahkam kesmeye benzemiyor. Göremedik sizi oralarda. Ne demişler gidemediğin yer senin değildir. Hem ben silerken daha kalmamıştı araba. Kaldıktan sonra silmedim ;D
................gitmeden derken caNNım......... ha birde slip temizlelmemek gerkiyormuş bir hafta kendi dökülcekmişşş...yağmurlar la ;D ;D[attachment=1]

DSC03048.JPG

ayhanbursa' Alıntı:
................gitmeden derken caNNım......... ha birde slip temizlelmemek gerkiyormuş bir hafta kendi dökülcekmişşş...yağmurlar la ;D ;D[attachment=1]

Çamurda değil dört teker, iki tekerle gezmiş adamım. Kumsala gel, kumsala.. Çamur dökülür yağmurla da, balatalarla fren disklerinin arasına giren deniz kumunu nerden dökücen onu merak ediyorum ben. Kumsalda foto isterim ;D

dakaltan' Alıntı:
Eee o zaman senin de sanayi de bırakman gerekirdi arabayı. Ben kumda kalıyorum sen sanayide ;D (zorla kaşınıyon ama) Hastane soruma cevap alamadım ???

Sanayi başka beni araziye götürüp getiriyor. Sonrada hakettiği ilgi için sanayiye gidiyor. Sağına soluna bakılıyor. Ben ona bakacağım ki oda benim yüzümü kara çıkarmasın. Neticede hep iyi insanlarla gitmiyoruz off-road'a kalsa birde malzeme çıksa diyenler olabiliyor ;D sağolsun kırmızılım bu güne kadar çamurmuş kummuş sert kırıcı zeminmiş hiç bir yerde malzeme vermedi daha.

Hastane konusuna gelince kız iyi çok şükürde. Ben parmağı kırdım..

dakaltan' Alıntı:
Çamurda değil dört teker, iki tekerle gezmiş adamım. Kumsala gel, kumsala.. Çamur dökülür yağmurla da, balatalarla fren disklerinin arasına giren deniz kumunu nerden dökücen onu merak ediyorum ben. Kumsalda foto isterim ;D
............yeminlen inandım şimdi sen alpaslanın arkadaşısın n.......çirkefler siziiiiiiiiiiiiii ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sanayi başka beni araziye götürüp getiriyor. Sonrada hakettiği ilgi için sanayiye gidiyor. Sağına soluna bakılıyor. Ben ona bakacağım ki oda benim yüzümü kara çıkarmasın. Neticede hep iyi insanlarla gitmiyoruz off-road'a kalsa birde malzeme çıksa diyenler olabiliyor ;D sağolsun kırmızılım bu güne kadar çamurmuş kummuş sert kırıcı zeminmiş hiç bir yerde malzeme vermedi daha.

Haydiiii, geçmiş olsun. Hangisini nasıl kırdın anlat da eğlenelim biraz. Ben seni evden sağ salim gönderdim. Ne yaptın arada, yenge mi vurdu yoksa?

Gerek olursa tanıdık ortopedikçi var ;D

ahmetergun' Alıntı:
kaldığın yeri söyle ben gider alırım fenamı 2 aracım olur ;D

Kalmaaazzz ;D

dakaltan' Alıntı:
Süper olur valla, LR'nin gidemediği yere kırmızıyla gidersin ;D
dakaltan' Alıntı:
Aman üstad sen miydin mesajı yazan valla sonradan gördüm ;D dur dilimi ısırayım ;D

Yok yok kıl tüy ama bizden. Ne Kabardı 10 saniyeliğinede olsa. Olacak bu olacak ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

hangi parmağı kırdın? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR