Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 508,205
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

kayk.png
CIMG4003.jpg

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D

Kafanı da ben kırıcam şimdi ;D bir de balkona çıkmış, utanmaz ;D

dakaltan' Alıntı:
Aha bak işte, demedim mi ben ;D.

Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D
Uyma bunlara sorsana Ayhan bey seni görelim....

dakaltan' Alıntı:

Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D

okadar helal deniz !!!!! ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D

Fazlası da mı var? Yazık, Deniz arkadaşımız fazla uzağa gidememiş galiba pek? :D

alpaslanepli' Alıntı:
..alpaslan valla katıldım sana sen olsan sana da gülerdim hoş ben kalsam böyle ben kendimede gülerdimm ..................eeeeeeeeeeeee at sahibine göre kişnermiş demişler....sen kuzu gibi yap canavarı asfalt asfalt sonra tabi herşey karışırrrr ;D ;D

dakaltan' Alıntı:

O kadar bir delikanlı yaptığı icraatla değil verdiği sözle ve o yolda attığı adımlarla anılır. Sonu zaferle bitmek zorunda değil hikayenin. Zafere yol almak aslolandır... Medeni cesaretinden dolayı bir kez daha kutlarım Deniz. (bir kez daha dedim ama daha öncekini hatırlamıyorum ;D )

flying surfer' Alıntı:
Fazlası da mı var? Yazık, Deniz arkadaşımız fazla uzağa gidememiş galiba pek? :D

valla hocam bakma sen alpaslanın konuştuklarına, mangal benim arabadaydı, ben kalsaydım alpaslan açlıktan kırılırdı oralarda... Ama akıllandım ben, özel su altı fotoğraf makinamla gidicem bir dahaki sefer. Kara kaplumbağasının deniz maceraları ile karşınızda olucam ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..alpaslan valla katıldım sana sen olsan sana da gülerdim hoş ben kalsam böyle ben kendimede gülerdimm ..................eeeeeeeeeeeee at sahibine göre kişnermiş demişler....sen kuzu gibi yap canavarı asfalt asfalt sonra tabi herşey karışırrrr ;D ;D

kuzu derken koltuktaki posttan mı bahsediyorsun yoksa direksiyondaki kılıftan mı ;D

dakaltan' Alıntı:

ahmetergun' Alıntı:
okadar helal deniz !!!!! ;)
anerkad' Alıntı:
Uyma bunlara sorsana Ayhan bey seni görelim....
...bilelim dostu düşmanıda lazım olur dökülün dökülünn........ ;D....ulan alpaslann :mad:

ayhanbursa' Alıntı:
...bilelim dostu düşmanıda lazım olur dökülün dökülünn........ ;D....ulan alpaslann :mad:

Yaaa yok öyle düşene de bir tekme. Dön bak bakalım eski mesajlara, Bursa macerasında düştün diye tekme attık mı? Aksine elimizi uzattık, arka çıktık. Sen se kara kaplumbağasının gazına geliyorsun ;D Böyle kalırsın dımdızlak işte ;D

dakaltan' Alıntı:
Yaaa yok öyle düşene de bir tekme. Dön bak bakalım eski mesajlara, Bursa macerasında düştün diye tekme attık mı? Aksine elimizi uzattık, arka çıktık. Sen se kara kaplumbağasının gazına geliyorsun ;D Böyle kalırsın dımdızlak işte ;D

ayhan sen az değilsinhaa senide göreceğiz

dakaltan' Alıntı:
kuzu derken koltuktaki posttan mı bahsediyorsun yoksa direksiyondaki kılıftan mı ;D
.................la herkesi kendimiz gibi çirkef yaptık ya ........tövbe edip doğru yolumu bulsam ne yapsam :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
.................la herkesi kendimiz gibi çirkef yaptık ya ........tövbe edip doğru yolumu bulsam ne yapsam :smiley:

Geçti artık geçti, yok öyle.... ;D yaz yaz, koy sonuna noktaları... köşeye sıkışınca tövbe ;d yemezler anam ;D gelicen ormanlı sahiline, elimizde kameralarla bekliyor olacağız. Sonra konuşuruz artık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR