alpaslanepli' Alıntı:Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D
Uyma bunlara sorsana Ayhan bey seni görelim....dakaltan' Alıntı:Aha bak işte, demedim mi ben ;D.
Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D
dakaltan' Alıntı:Aha bak işte, demedim mi ben ;D.
Kardeşim ben en azından verdiğim sözde durdum, kalacağımı bile bile gittim, sözümden dönmedim. Tamam gelicem dedim ve gittim ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D
..alpaslan valla katıldım sana sen olsan sana da gülerdim hoş ben kalsam böyle ben kendimede gülerdimm ..................eeeeeeeeeeeee at sahibine göre kişnermiş demişler....sen kuzu gibi yap canavarı asfalt asfalt sonra tabi herşey karışırrrr ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Ergun abi ellerin dert görmesin. Balkonda katıldım kaldım yemin olsun millet bana bakıyor noluyor lan diye... Değil deniz ben olsamda gülerdin bu kadar. Vallahi harika olmuş ellerine sağlık. Ama sana diğer kalışlarınında videosunu vermiştim onlarıda kullansaydın ya ;D
flying surfer' Alıntı:Fazlası da mı var? Yazık, Deniz arkadaşımız fazla uzağa gidememiş galiba pek?![]()
flying surfer' Alıntı:Fazlası da mı var? Yazık, Deniz arkadaşımız fazla uzağa gidememiş galiba pek?![]()
ayhanbursa' Alıntı:..alpaslan valla katıldım sana sen olsan sana da gülerdim hoş ben kalsam böyle ben kendimede gülerdimm ..................eeeeeeeeeeeee at sahibine göre kişnermiş demişler....sen kuzu gibi yap canavarı asfalt asfalt sonra tabi herşey karışırrrr ;D ;D
ahmetergun' Alıntı:okadar helal deniz !!!!!![]()
...bilelim dostu düşmanıda lazım olur dökülün dökülünn........ ;D....ulan alpaslannanerkad' Alıntı:Uyma bunlara sorsana Ayhan bey seni görelim....
ayhanbursa' Alıntı:...bilelim dostu düşmanıda lazım olur dökülün dökülünn........ ;D....ulan alpaslann![]()
dakaltan' Alıntı:Yaaa yok öyle düşene de bir tekme. Dön bak bakalım eski mesajlara, Bursa macerasında düştün diye tekme attık mı? Aksine elimizi uzattık, arka çıktık. Sen se kara kaplumbağasının gazına geliyorsun ;D Böyle kalırsın dımdızlak işte ;D
.................la herkesi kendimiz gibi çirkef yaptık ya ........tövbe edip doğru yolumu bulsam ne yapsamdakaltan' Alıntı:kuzu derken koltuktaki posttan mı bahsediyorsun yoksa direksiyondaki kılıftan mı ;D
ahmetergun' Alıntı:o denizde gider bak orda kımse eline su dökemez
ayhanbursa' Alıntı:.................la herkesi kendimiz gibi çirkef yaptık ya ........tövbe edip doğru yolumu bulsam ne yapsam![]()