Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,436
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
......ama arkadaşım ben kızıyorummmm şimdi ibrahim içn değil ama ..muhtemelen mutsuz insanlar gelip burda jeep alcam diye geyik yapıyorlar....eşleride muhtemelen kaç cc bu motor....modeli kaç vergisi ne bu arabanın gibi şeyler yaşayıp bu arkadaşlar....jeep sahibi olamıyor ama böyle gelip burda mutlu oluyorr..........ibrahimi...tenzi ederimmmmmm ;D ;D ;D...........oldumu alpaslann ;) ;D

bu mesajın bir altında benim mesajım var onu oku yeterli bir cevap senin için ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhanın vücuda
hıııııııııı
neden olmasın
sadece üstüne atlıycam söz ;D
bugün itiabriyle 108 kilo ;D
.......şaka falan jeep aldın aldın almadın bir daha oturp bir çok şeyi gözden geçiricez ibrahim demedi deme sonraa.. ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..........alpaslan yaz böyle dedin yazdım şimdi ne diycem çabuk yaaaa şiiii yada sen cevap yazz ???

sen tetikçi misin birader
tetikçilerin sonu ne olur biliyon mu
kireç kuyusu ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......şaka falan jeep aldın aldın almadın bir daha oturp bir çok şeyi gözden geçiricez ibrahim demedi deme sonraa.. ;D

konseyi toplayalım karar verelim. Bu kadar misafirlik yeter. Ya hava parası versin yada gitsin JEEP alsın dimi artık.. Ya da güle güle www.modifiyemsahinim.com a

alpaslanepli' Alıntı:
konseyi toplayalım karar verelim. Bu kadar misafirlik yeter. Ya hava parası versin yada gitsin JEEP alsın dimi artık.. Ya da güle güle www.modifiyemsahinim.com a

he yaaaaaaaaaaa
fordların elde kalan 3. taksitlerini de bende tam ZJ yaşayma derneğine bağışlasammı diyordum
hadi leennnnn
;D

ilkakdeniz' Alıntı:
sen tetikçi misin birader
tetikçilerin sonu ne olur biliyon mu
kireç kuyusu ;D
...........ibarahim senin böyle daha tatlı olduğun zamanlarda vardı be arkadaşım şu içndeki insan sevgisini köreltme hemennnn amannnnnnnnnn ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...........ibarahim senin böyle daha tatlı olduğun zamanlarda vardı be arkadaşım şu içndeki insan sevgisini köreltme hemennnn amannnnnnnnnn ;D

reklamlar bitti arkadasım ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
he yaaaaaaaaaaa
fordların elde kalan 3. taksitlerini de bende tam ZJ yaşayma derneğine bağışlasammı diyordum
hadi leennnnn
;D

Valla ben bilmem artık. Seçenekleri sundum. Akıllı adam(mı)sın. Görelim... Bağış mı yaparsın kayıkçının ZJ'yi alırda benim komisyonu mu verirsin ;D şahin GTİ mı alırsın. Sen karar ver ama sana son üç gün. Bunlardan bir oldu oldu. Olmadı bir gün siteye girmeye çalışırken Allah Allah şifreyimi düzgün giremedim niye açılmıyor bu site diye anlam veremezsin ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
reklamlar bitti arkadasım ;D
.şaka falan ibrahim sende piştin artık hadi bakalım sende göster kendini sağlam bir yorum bekliyorum sendennn........üşbeşş teknik bilgi vardır sendede e artık ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36335.0

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben bilmem artık. Seçenekleri sundum. Akıllı adam(mı)sın. Görelim... Bağış mı yaparsın kayıkçının ZJ'yi alırda benim komisyonu mu verirsin ;D şahin GTİ mı alırsın. Sen karar ver ama sana son üç gün. Bunlardan bir oldu oldu. Olmadı bir gün siteye girmeye çalışırken Allah Allah şifreyimi düzgün giremedim niye açılmıyor bu site diye anlam veremezsin ;D

senin Ip bilgilerini alayım ben dur
lazım falan olur ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.şaka falan ibrahim sende piştin artık hadi bakalım sende göster kendini sağlam bir yorum bekliyorum sendennn........üşbeşş teknik bilgi vardır sendede e artık ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36335.0

Ulan sende zirveden düştün çaptanda düştün. Acemi gibi link bile atamadın iyimi .. Ne yapcam ben bunu kopyala yapıştır mı yapacam işim gücüm yokta . Allah Allah...

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan sende zirveden düştün çaptanda düştün. Acemi gibi link bile atamadın iyimi .. Ne yapcam ben bunu kopyala yapıştır mı yapacam işim gücüm yokta . Allah Allah...
.iyi bak arkadaşım saldıray gibisin haaaaa :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR