Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,418
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> la ona yükseltme kiti bile yok<br /> ne gezer teybine flanş<br /> ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ben sana bir tane aparat vereceğim çakmaklığa takılan. Onunla takıl.. Heee çakmaklık ne dersen. Dahada sana diyecek lafım kuracak cümlem kalmadı. Neticede bizde beyin fosforu yiyoruz burda... ;D</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> ben yarın sabah erkenden uzun yol yapıcam yatıyorum iyi akşamlar herkese ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben yarın sabah erkenden uzun yol yapıcam yatıyorum iyi akşamlar herkese ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Hayırdır abim yolculuk nereye yoksa İstanbul&#039;a mı geliyorsun ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Tam sana göre Ayhan&#039;ım, pinti arabası... Paran olsa da takacak bişi yok ;D Misss ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> bak bu avatarı görmesin ayhanım hassastır benim avatarı gördü 3 gün uyuyamamış<br /> seninkinde kessin şizofren ;D<br /> <br /> 2.8 TD 115 beygir bas bas gitmez mazotta yakmaz tam onluk ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben yarın sabah erkenden uzun yol yapıcam yatıyorum iyi akşamlar herkese ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ne nereye niye nasıl .. Neler oluyor. Ne yolu .... ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kayıkçııııı. Ne oldu hatun kokusumu aldın avatarı değiştirdin ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ben sen miyim arkadaşım, İbraamı kıskandım ;D Bundan sonra İbraama horoz diyecem kısaca, madem o bana kayıçı diyor ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben sana bir tane aparat vereceğim çakmaklığa takılan. Onunla takıl.. Heee çakmaklık ne dersen. Dahada sana diyecek lafım kuracak cümlem kalmadı. Neticede bizde beyin fosforu yiyoruz burda... ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> o takılan mı flanş yoksa takılacak yerin mi adı ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hayırdır abim yolculuk nereye yoksa İstanbul&#039;a mı geliyorsun ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> bodruma gidiyorum ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben sen miyim arkadaşım, İbraamı kıskandım ;D Bundan sonra İbraama horoz diyecem kısaca, madem o bana kayıçı diyor ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> gurur duyarım <br /> saygılarımı sunarım ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> o takılan mı flanş yoksa takılacak yerin mi adı ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Sen bunu yazınca virüsün alıntı yaptığı ilk mesajın geldi aklıma, bir daha tebessüm ettim sayende, Allah da seni tebessüm ettirir inşallah ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bodruma gidiyorum ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ben diyom gelmiycek yalan oldu bizim oğlak ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sen bunu yazınca virüsün alıntı yaptığı ilk mesajın geldi aklıma, bir daha tebessüm ettim sayende, Allah da seni tebessüm ettirir inşallah ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> çenen tutulur inşallah ;D<br /> kur bakayım o kadar derrin iki cümle<br /> alpinin sakalını kesecem yeminlen ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bodruma gidiyorum ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> var mı bi kişilik yer arabada, şimdi çıksam yola, sen çıkmadan sana yetişirim ;D beni de götür abi... İlk meyhanede bir büyük rakı, yanına ahtapot bacaaa ızgarası ve barbunya tava benden, salata meyva senden ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> çenen tutulur inşallah ;D<br /> kur bakayım o kadar derrin iki cümle<br /> alpinin sakalını kesecem yeminlen ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Virüs Alpi len benim ilk mesajı bulsana ne yazmışım, CJ mi ZJ mi nerden anlayacaz diye bir mesaj var mı? Cahil seni ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben diyom gelmiycek yalan oldu bizim oğlak ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> bizde söz ağızdan çıkar korkma geleceğim ;D</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler