Sabit Karavan...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,968

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Mevcut çekme karavanım gezmek için optimize edilmiş durumda. Oysa sabit bir yerde klima gibi daha ağır donatılarla donatılacak, Büyük ve ağır bir karavana ihtiyacım var gibi görünüyor. Eğer bu seçenek gerçek olursa ev tipi çay makinesi, elektrikli ocak, ısıtıcı ve klimayla donatılmış, ev tipi çanak anten sistemi kurulmuş beş yada yedi metrelik, tek veya çift dingil bir karavancık.
İşte ben böyle bir karavanla sürekli karavan yaşamına geçmek istiyorum.

Etiketler
karavan

Yani bu sadece bir düşünce. Malesef yeni bir sabit karavan alabilecek bütçem yok. Ama belki de uygun bir karavan çıkarsa olabilir. Ruhsatsız eski başoğlu 525'ler gibi ama uygun fiyatla.

Neden olmasin üstad sen olur dedikten sonra. Mesela malum sitede 21bine klimali basoglu 98 model cift dingil 7 metre var bir tane. Eğer su alma gibi bir durumu yoksa biraz daha pazarlik yapilabilir.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende şehire yakın köy içinde ufak bir arsa alıp oraya böyle 7metre falan bir karavan koyup hobi bahçesi gibi kullanmak istiyorum

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yücel Hocam, bütçe ne kadar bilmiyorum ama 10.000 tl ye kadar iveco m23 veya 20.000 tl ye kadar iveco m29 ya da daha yüksek modelli ısuzu,otokar vb halk otobüsü bulunabilir. motokaravan için 4000cc ve üstü motorları ile 100 km de yaklaşık 20 lt yakıt tüketimi ile gözüme cazip gelmiyorlar ama sabit karavan için düşünülebilir. Bir de Kayseri de bir firma şantiye tipi karavanlar yapıyordu, internette malum sitede çekme karavan bölümünde hala ilanları var diye biliyorum.

sabit karavan için çok cazip,
sauna, jakuzi bile konur buna;)
klima webasto zaten vardır
upload_2019-12-24_15-8-36.png

upload_2019-12-24_15-5-55.jpg

Son düzenleme:

0304 Mercedes Benz in ürettiği en güzel araçlardan biri. 0302 gibi klasik olacak bir otobüstü ama nedense bir anda 0403 ler çıktı ve bu araçlar hızla gözden düştü ancak kullanan şoförlerin hala gönlündedir. İyi işçilikle villa olur :smiley:

Ne düşündüğünüzü belirtmişsiniz ancak bütçe limitiniz de var diye söylüyorum, konteyner olsa? 12m ye kadar da var.

örneğin şöyle bir şeyler düşünebilirsin belki üstad. fiyatı az mıdır çok mudur bilmiyorum. düşük model yatacak karavanlar pek düşmediğinden kıyaslayamıyorum.

1998 Model Başoğlu Karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 761180210
Yeni bakimli yürüyen ev Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 767253198

yalnız bu gülleler neyle çekilir orasını ben bilmem :smiley:

Özellikle birincisi üzerinde çok durdum.
Eve kira vermesem alırdım.
Ama evsiz yaşamak pek mümkün gözükmüyor.
O yüzden şimdilik Güney Midi ile idare edeceğim.
Yukardaki karavanlar zaten sabit karavancılığa uygun.
Benim de aklımda böyle bir düşünce var.
İlk gelirken bir kamyona veya çekiciye atılıp da getirilebilir.
Ne olur ne olmaz bir sakatlık çıkmaması için.
Nitekim 2 ton var çift dingil olan.

Bende şehire yakın köy içinde ufak bir arsa alıp oraya böyle 7metre falan bir karavan koyup hobi bahçesi gibi kullanmak istiyorum

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Tır Parkında takılıyorum.
Bahçe benim de aklımdan geçiyor.
Ama elektrik, su, kanalizasyon gibi ihtiyaçlar gündeme gelirse,
Maliyetler de artar haliyle...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR