Bu veya bütün forumlarda ki yazılan yorumları okuyunca ben hemen hayal dünyama gidiyor bakın ne yapıyorum acizane bilgilerim ve ilkokul tahsilim ile gelebillecek tüm ve bütün aksi cvplara karşın.
eski ve yeni bütün gezenbilir üyelerini istanbulun en kaliteli ve en büyük toplantı salonuna davet ediyorum türkiyemizin ve başımızn tacı istanbulumuzun tam 60 yıllık hatta çanakkale savaşından bu güne sorun ve çarelerini sorumlu ve sorumsuzlarını bizi bu hallere getirenleri ve bu halden çıkarabilecek karakteleri hiç bir ayrıntıyı atlamadan kesinlikle hiç bir ayrım yapmadan yiğidi öldürüp kılıcını yanına koyarak tabirle laptop ve sinevizyon eşliğinde ve kırmızı noktalı ışığım ile , sizlere benim düşünceme inancıma ters bile gelse kesinlikle doğru olanı anlatırken sizler beni sakin ve sabırla dinliyorsunuz hatta kendi notlarınızı alıyor bu arada biraz mola veriyor daha sonrada sizlerden gelen tüm sorulara yanıt veriyorum. fakat bunlar hayal dünyamda öyle bir sükunet içinde yaşanıyorki hiç tartışma ve taşkınlık yaşanmıyor en sert ve uç insan bile burada olabildiğinden de sakin oluyor.
bundan amacım hani aklın yolu bir doğru bir diyorlar ya tüm insanlık alemi hah işte onu yakalamak belkide ona yaklaşmak. bu hiç zaman gerçekleşmeyecek benim samimi iyi niyetli bütün canlıları seven şahsi hayalim
kim olarak
yeni üye olurken gezenbilirde bu tür siyasi veya çağrıştıran hatta futbol veya benzeri yazışmaların taklaşmaların yasak olduğu öğrenen biri olarak
bu konuyu veya bu tür konuları s.n. sedat açıl beyle bir gece yarısı ceptelden 45 dkka konuşan
yaratılanı yaratandan dolayı hoş gören bir felsefisi olduğuna inandığım gezenbilirli olarak
gel ne olursan ol yinede gel felsefesini anlatan sözü gezenbilirde okuyup benimseyen
kıbrıs savaşının yaşandığı yılları bilen
dedesi 3 savaş görmüş 115 yaşında vefat etmiş zafer ve cumhuriyet bayramlarından vatan caddesinde bastonsuz askeri tüm teçhizatı ile yürüyenin öz torunu olan
babası (ilk okul mezunu) hiç bir menfaat gözetmeksizin eski eminönü belediye başkanını görevinden alarak daha sonra kendine verilecek değerli bir mekanı redderek eminönüyü terk edebilecek kadar mert olan bir babanın oğlu olan
karne ile bu ülkede benzinci kuyruğunda geceden yatıp 5 llt benzin alan
türkiyenin babamdan sonra en kötü kıtllık günlerini bilen
gençliğinde farklı şimdi ise tam zıttı siyasi görüşü olan
gayet hassas ruhlu ve adelete haddinden fazla önem veren haksızlık yapan evladım bile olsa
daha fazla uzatıpta sizleri üzmek veya sıkmak istemeyen
mütevazi bir gezenbilirli olarak diyorum ki ya bu konulara hiç girmeyelim yada kısmen girelim ama benimsediğim bir şey de şu kesinlikle gezenbilire siyaset ,futbol,hani birde şu meşhur askerlik hikayelerimiz varya bunlar girer ise bütün doğa spor ve aktivitelerin üstünde olup reyting rekorları kıracağı bi gerçek bu gerçekle gelebilecek gerçek ise 80 li yıllara bir kaç gün içinde döneceğimizdir her işi ehline bırakalım buranın veya gezenbilirin gaye ve hizmetleri, çalışmaları ,kuralları ,idali ,ve istikameti ne ise bu yönde farklı renk ,fikir inanç ve düşüncelerimizle birbirimize yararlı faydalı olalım aynı gemide olduğumuzu bir an bile unutmayalım.
bu doğal afetten sonra bende semtimizde aldım elime ceptelimi bakın nasıl kareler yakaladım ama bunun sorumlularını yadırgamadan, aramadan karelerdeki kimin hangi yılda yaptıkları yapıların başına neler gelmiş ben bunları ayrım yapmadan yayınlıyorum semti bilen hemen anlayacaktır bu ülkeye kimin daha faydalı olduğunu siz bunlara değinmese idiniz benimde bu yorumları yapmama gerek olurmuydu hiç ? lütfen mazur ve makul görün insanların veya insanlığın yanlış yönlendirilesi kadar kötü ne olabilir ki. bence alınan kaynak verilen haberden çok daha önemli. hepinize saygılar ve sevgiler sunarım gelin doğaseverler bir olalım
not: çok değerli sevdiğim kendisine saygı duyduğum nadir beyin de böyle bir serzenişini yıllar sonra bakın gidipte yerinde nasıl aydınlattım buyrun linki burada
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1254.0